Ливерпул решава Звездине проблеме?!

Изасланици Јиргена Клопа долазе у Београд да дефинитивно уговоре трансфер Марка Грујића, пишу београдски спортски листови.

Фудбал 16.12.2015 | 18:00
Ливерпул решава Звездине проблеме?!

Делегација Ливерпула враћа се у Београд, да заврши посао око ангажовања везног фудбалера Црвене звезде и "златног орлића" Марка Грујића (19), пишу "Спортски журнал" и "Спорт"!

Од раније се зна да је Грујић жеља новог менаџера "редса" Јиргена Клопа, наводно су лично разговарали преко телефона, а један од најбољих Звездиних играча видео се са емисарима Ливерпула који су га гледали у победи над Чукаричким (2:7), претпрошлог викенда.

Београдска спортска штампа пише да Енглези у уторак поново лете за Србију, овог пута са конкретном понудом, решени да направе кључни, ако не и последњи корак у правцу потписивања уговора са високим "везистом".

"Журнал" и "Спорт" тврде да ће Звезди бити понуђено шест милиона евра (према "Журналу" цео износ одмах, према "Спорту" половина обештећења одмах, половина до лета), што би руководству клуба омогућило да реши питање горућих дугова и регулише УЕФА лиценцу, како црвено-бели не би остали без учешћа у атрактивном такмичењу и поред све извеснијег тријумфа у Суперлиги Србије, као што се догодило лета 2014.

Тренер Миодраг Божовић апеловао је после суботње победе над Радником (5:0) да управа клуба учини нешто да би постојећи тим остао на окупу и уз "два-три појачања" почне да се припрема за остварење "озбиљних циљева".

Ливерпул је, наводно, спреман да Грујића остави на "Маракани" до краја европских квалификација, што би за Звезду био посао из снова.

Обештећење (или бар значајан део) одмах и Грујић до септембра! Видећемо да ли ће тако и бити...

Коментари / 0

Оставите коментар