Liverpul rešava Zvezdine probleme?!

Izaslanici Jirgena Klopa dolaze u Beograd da definitivno ugovore transfer Marka Grujića, pišu beogradski sportski listovi.

Fudbal 16.12.2015 | 18:00
Liverpul rešava Zvezdine probleme?!

Delegacija Liverpula vraća se u Beograd, da završi posao oko angažovanja veznog fudbalera Crvene zvezde i "zlatnog orlića" Marka Grujića (19), pišu "Sportski žurnal" i "Sport"!

Od ranije se zna da je Grujić želja novog menadžera "redsa" Jirgena Klopa, navodno su lično razgovarali preko telefona, a jedan od najboljih Zvezdinih igrača video se sa emisarima Liverpula koji su ga gledali u pobedi nad Čukaričkim (2:7), pretprošlog vikenda.

Beogradska sportska štampa piše da Englezi u utorak ponovo lete za Srbiju, ovog puta sa konkretnom ponudom, rešeni da naprave ključni, ako ne i poslednji korak u pravcu potpisivanja ugovora sa visokim "vezistom".

"Žurnal" i "Sport" tvrde da će Zvezdi biti ponuđeno šest miliona evra (prema "Žurnalu" ceo iznos odmah, prema "Sportu" polovina obeštećenja odmah, polovina do leta), što bi rukovodstvu kluba omogućilo da reši pitanje gorućih dugova i reguliše UEFA licencu, kako crveno-beli ne bi ostali bez učešća u atraktivnom takmičenju i pored sve izvesnijeg trijumfa u Superligi Srbije, kao što se dogodilo leta 2014.

Trener Miodrag Božović apelovao je posle subotnje pobede nad Radnikom (5:0) da uprava kluba učini nešto da bi postojeći tim ostao na okupu i uz "dva-tri pojačanja" počne da se priprema za ostvarenje "ozbiljnih ciljeva".

Liverpul je, navodno, spreman da Grujića ostavi na "Marakani" do kraja evropskih kvalifikacija, što bi za Zvezdu bio posao iz snova.

Obeštećenje (ili bar značajan deo) odmah i Grujić do septembra! Videćemo da li će tako i biti...

Komentari / 0

Ostavite komentar