Српска спонзоруша: То чиним из задовољства

Сабрала сам два и два - нисам желела да завршим као једна од њих две. Или као било која од мора мојих суграђанки - да грцам пола живота на послу, да кукам, да маштам о далеким пределима и скупим стварима.

Србија 15.12.2015 | 19:43
Српска спонзоруша: То чиним из задовољства

Спонзоруше обично бије лош глас нарочито од лажних моралиста који их осуђују да ништа у животу не знају да раде осим да буду лепе и проводе се за новац.

Једна Српкиња написала је своје искуство као спонзоруша у отвореном писму где је написала да се осећа поносно, без обзира на све.

Ово је њена исповест у целости:

“Ако вам заиста смета што постоје спонзоруше или имате нешто против њиховог понашања, онда ви немате своје проблеме, ваљда. У супротном водили бисте бригу о њима – почела је своју причу непозната девојка.

Иначе, можда вас занима зашто сам постала спонзоруша. Било је прилично спонтано. Имала сам среће да мој први озбиљни партнер у животу буде добростојећи мушкарац, десетак година старији од мене.

Фино је изгледао, био је прави џентлмен, волео ме је на неки свој начин, волела сам и ја њега, показао ми је шта значи живети живот на високој нози, пружио ми је финансијску сигурност и комодитет, помогао је чак и мојој породици. Тада сам имала само 16 година, и брзо сам схватила како ствари у таквим односима функционишу.

Све што је требало јесте да му пружим подршку увек, да га разумем, да не паметујем превише и да на неке ствари једноставно “зажмурим”. Та веза је потрајала до моје 18. године, када су се наши путеви разишли. Потом сам “лутала” неко време у љубавним односима, излазила сам са вршњацима, ишла у биоскоп, на колаче, имала класичне тинејџерске везе и везице. Али, још тада сам укапирала да ме ништа од тога неће усрећити.

Мени је недостајао мој стари живот и зрела рука која ће ми живот учинити удобним и ушушканим.

Гледала сам своје две старије сестре, обе су биле атрактивне и лепе, баш као и ја, али ни једна није то умела да “уновчи”. Зато је најстарија била у осредњем браку у коме су се обоје сатирали од посла не би ли себи обезбедили солидан живот и лагано је пропадала и духовно и физички. Средња сестра је константно мењала мушкарце у потрази за оним правим, трошила се и давала у тим покушајима љубави, а да ни парфем није добила. Али је зато добила много суза, разочарења, потрошених живаца и изневерених очекивања.

Сабрала сам два и два – нисам желела да завршим као једна од њих две. Или као било која од мора мојих суграђанки – да грцам пола живота на послу, да кукам, да маштам о далеким пределима и скупим стварима, а да притом све то време дајем своје тело неким мангупима, џуловима или наводно финим момцима, који ће ме у једном тренутку оставити, преварити, или се окренути за другом сукњом.

Нека, хвала. Ја ћу од своје лепоте профитирати, решила сам још тада. Ако ћу већ ступати у сексуалне односе са мушкарцима, нека то буде са онима који имају шта да ми дају заузврат, зар не? Не, нисам тип спонзоруше која има желудац да буде са неким старим, олиндраним, “гадним” типом, али има и прегршт оних који изгледају сасвим ок, а имају дубок џеп, верујте ми на реч.

Сада имам 27 година – богата сам и имам богатог дечка. Толико сам се обогатила да чак више ни не морам да будем спонзоруша. Али хоћу. Хоћу, јер волим осећај који имам док делим живот са неким успешним, оствареним, моћним мушкарцем. Није ту само новац у питању. Богати мушкарци умеју да учине да се осећаш као жена, права жена. Као неко ко се заиста родио да буде мажен, пажен и заштићен.

У својим прошлим односима, успела сам да “извучем” стан, кола и покренем добар приватни бизнис. Успела сам да помогнем својим сестрама, мајци и оцу. Успела сам да будем срећна и да имам новац, а да се не сатирем од посла.

И све то само зато што сам добро бирала – нису сви богати мушкарци расположени да поклањају новац својим парнеркама. Мукотрпан је “посао” изабрати оне који то желе, мукотрпан је “посао” задржати их, навести да те заволе, тактизирати, бтии добра љубавница и фина девојка истовремено. Зато сматрам да је бити спонзоруша заправо једна врста непрестаног рада и “ходања по танкој жици”. И зато хоћу да кажем да све што данас имам ја сам поштено зарадила.

Свим својим другарицама увек кажем “Даћеш, па ћеш дати, зашто да се бар не “огребеш” о нешто?”. Мени се исплатило, а ви и даље “пљујте” спонзоруше. Живи били!” – написала је девојка.

(Дневно.рс)

Коментари / 7

Оставите коментар
Name

МД

15.12.2015 19:14

Свака цаст...усила си Стоју из Костајнице.

ОДГОВОРИТЕ
Name

...

15.12.2015 19:34

Рузно бити спонзотуса, зато сто те свако куса...

Name

бн

15.12.2015 19:15

Какве су ово глупости. Смијесно..

ОДГОВОРИТЕ
Name

вупер

15.12.2015 19:24

Тако и треба, кад мозес и то ти цини задовољство

ОДГОВОРИТЕ
Name

лоло

15.12.2015 20:17

Спонзоруша и курва није исто. Ова је курва а не спонзоруша.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Другим ријецима

16.12.2015 06:31

Преттy wоман, стари занат, само не заваравај се, занат треба добро од-занат-ати и имати добро кефало инаце онда не успијес.

ОДГОВОРИТЕ
Name

вето

16.12.2015 15:34

Ја , једва крпим крај с крајем . Ово парица што заради мој муж никад није довољно за читав мјесец . Кад изађем из трговине , боле ме очи од завиривања у цијене . Купим само основне ствари , а туга ме поједе , што нисам донијела дјеци неку ситницу , коју никад нису пробали . Мраморни колач им направим , једу га редовно , додуше са млијеком , јер морају имати нешто слатко . Понекад компот за промјену . Одјећа и обућа су половни , уредно опрани . Ја сам у цијелој причи небитна , јер још увијек нисам ни дошла до тачке разматрања . Убјеђујем себе да постоје људи који живе горе од мене , скромно се трудим да не претјерам у било чему , да неко не помисли да сам спонзоруша ! Ја сам обична супруга , обична мајка , коју нико не ставља у " вијести " , док она не стави саму себе !

ОДГОВОРИТЕ