Мектић с министром МУП-а Македоније

Министар безбједности Босне и Херцеговине Драган Мектић састао се синоћ у Скопљу са министром спољних послова Републике Македоније Николом Попоским са којим је разговарао о сарадњи, заједничким безбједносним изазовима и унапрјеђењу односа двије земље који су традиционално добри и без отворених питања.

Босна и Херцеговина 15.12.2015 | 11:53
Мектић с министром МУП-а Македоније

Мектић ће током посјете Македонији данас састати и са предсједником Македоније Гјорге Ивановом и министром унутрашњих послова Оливером Спасовским. Током ових састанака разговараће се о глобалним безбједносним изазовима, регионалној и билатералној сарадњи двије државе у области безбједности, са посебним нагласком на избјегличку кризу.

Такође, са бх. стране биће покренута иницијатива заједничких регионалних пројеката у области безбједности, као наставак разговора са недавно одржаног Министарског форума унутрашњих послова и правде земаља ЕУ и Западног Балкана одржаног у Сарајеву.

У сриједу, Мектић ће се обратити на Међународној конференцији о безбједносним посљедицама миграционих и избјегличких токова у земљама транзита, организоване у оквиру македонског предсједавања Централно-европском Иницијативом (ЦЕИ).

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

вријеме курве, фукаре и будале

15.12.2015 10:56

Изгледа да су га почели развлачити као жвакаћу гуму. Ништа од хапшења политичара-криминалаца. Народ је још једном преварен. Ко је будала, лако га је варати.

ОДГОВОРИТЕ
Name

марко самардзиц

15.12.2015 12:27

У суботу је изјавио да нема назад за борбу против криминала,мислим да лазе,јер као прво несмије,а И немају они дамара!Нек лијезе сваки мјесец 7000 без осталих талова!!!

Name

драган

15.12.2015 13:17

Да се сложим са констатцијама да је потребно ојачати регионалну безбједност. Али, није ми јасно о каквој избјегличкој кризи се говори. Овом кризом није захваћена БиХ. Све ми се чини да је ово политички туризам.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ех,

15.12.2015 15:01

Додје и такво вријеме да је муско горе од трацаве зене.