Mektić s ministrom MUP-a Makedonije

Ministar bezbjednosti Bosne i Hercegovine Dragan Mektić sastao se sinoć u Skoplju sa ministrom spoljnih poslova Republike Makedonije Nikolom Poposkim sa kojim je razgovarao o saradnji, zajedničkim bezbjednosnim izazovima i unaprjeđenju odnosa dvije zemlje koji su tradicionalno dobri i bez otvorenih pitanja.

Bosna i Hercegovina 15.12.2015 | 11:53
Mektić s ministrom MUP-a Makedonije

Mektić će tokom posjete Makedoniji danas sastati i sa predsjednikom Makedonije Gjorge Ivanovom i ministrom unutrašnjih poslova Oliverom Spasovskim. Tokom ovih sastanaka razgovaraće se o globalnim bezbjednosnim izazovima, regionalnoj i bilateralnoj saradnji dvije države u oblasti bezbjednosti, sa posebnim naglaskom na izbjegličku krizu.

Takođe, sa bh. strane biće pokrenuta inicijativa zajedničkih regionalnih projekata u oblasti bezbjednosti, kao nastavak razgovora sa nedavno održanog Ministarskog foruma unutrašnjih poslova i pravde zemalja EU i Zapadnog Balkana održanog u Sarajevu.

U srijedu, Mektić će se obratiti na Međunarodnoj konferenciji o bezbjednosnim posljedicama migracionih i izbjegličkih tokova u zemljama tranzita, organizovane u okviru makedonskog predsjedavanja Centralno-evropskom Inicijativom (CEI).

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

vrijeme kurve, fukare i budale

15.12.2015 10:56

Izgleda da su ga počeli razvlačiti kao žvakaću gumu. Ništa od hapšenja političara-kriminalaca. Narod je još jednom prevaren. Ko je budala, lako ga je varati.

ODGOVORITE
Name

marko samardzic

15.12.2015 12:27

U subotu je izjavio da nema nazad za borbu protiv kriminala,mislim da laze,jer kao prvo nesmije,a I nemaju oni damara!Nek lijeze svaki mjesec 7000 bez ostalih talova!!!

Name

dragan

15.12.2015 13:17

Da se složim sa konstatcijama da je potrebno ojačati regionalnu bezbjednost. Ali, nije mi jasno o kakvoj izbjegličkoj krizi se govori. Ovom krizom nije zahvaćena BiH. Sve mi se čini da je ovo politički turizam.

ODGOVORITE
Name

eh,

15.12.2015 15:01

Dodje i takvo vrijeme da je musko gore od tracave zene.