Петиција навијача Партизана!

Навијачи црно-белих покренули петицију за повратак легенди на чело клуба. Апел бившим играчима да се боре за клуб.

Фудбал 15.12.2015 | 14:40
Петиција навијача Партизана!

ФК Партизан налази се у расулу.

Управа је у оставци, титула изгубљена пре зимске паузе са тренутних "минус 26" у односу на "вечитог ривала". Поражен је Партизан и у Лиги Европе, на једином фронту који је навијачима, али и челницима клуба давао наду да сезона, ипак, може да се спасе.

Присталице Партизана увелико дискутују о идеалном решењу за спас и многи су става да би повратак легенди у клуб довео до стабилизације стања и брзог повратка на стазе успеха вишеструког првака државе.

Преко познатог сајта "Петиције24.цом" покренута је идеја "да Партизанове легенде преузму вођење ФК Партизан".

Петицију је до сада потписало скоро 4.500 навијача Партизана, а међу потписницима се нашло име Александра Станојевића из Хаифе. Не знам да ли је заиста реч о некадашњем шефу стручног штаба црно-белих или се неко само послужио именом познатог тренера омиљеног међу Гробарима.

Кроз петицију је упућен и апел бившим играчима и легендама Партизана да помогну клубу и активно се укључе у борбу за оздрављење "парног ваљка".

Петиције овакве врсте, немају великог ефекта на одлучујуће факторе, али су, свакако, одраз тренутног стања и размишљања дела јавности.

Ево целе петиције:

"Партизановци,

У једној од најтежих и најтужнијих сезона у 70 година дугој историји Партизана, у тренутку када је садашња управа поднела оставку, не смемо дозволити да клуб поново падне у руке људи као што су Милош Вазура, Милорад Вучелић или не дај Боже Фаљи Рамадани! Клуб је на путу финансијског оздрављења, зарађен је леп новац у европским такмичењима и сада се на наш клуб надвила велика опасност да поново падне у руке корумпираних политичара, сумњивих тајкуна и људи који апсолутно никакве везе са спортом немају. Постоји велика опасност да Милош Вазура преузме Партизан у 'техничком мандату' и да настави да мешетари у клубу! Апелујемо и позивамо бивше играче Партизана да се укључе активно у рад клуба и да спрече пропаст Партизана! Позивамо Предрага Пеђу Мијатовића, Зорана Бату Мирковића, Ивицу Краља, Матеју Кежмана, Драгана Ћирића, Радомира Антића и друге легенде клуба да спрече сценарио пропасти Партизана, да спрече пропаст нашег вољеног клуба. Тренутак одавно није био повољнији, не смемо дозволити да више иједан политичар уђе у наш клуб! Такође апелујемо и на једног, јединог, легендарног капитена Сашу Илића, чија реч се неизмерно поштује од стране сваког Партизановца, да се активно укључи у борбу за спас клуба и да подржи враћање клуба у руке поштених људи, доказаних у спорту!

Молимо све којима је Партизан у срцу да потпишу ову петицију и позивамо медије да рашире ову вест", пише у петицији.

Коментари / 0

Оставите коментар