Лукаку: Боли ме пад Челсија, али вјерујем у Муриња!

Нападач Евертона Ромелу Лукаку жали што његов бивши клуб Челси тренутно посрће у Премијер лиги.

Фудбал 15.12.2015 | 10:00
Лукаку: Боли ме пад Челсија, али вјерујем у Муриња!

“Свако пролази кроз овакве тренутке, ово је први пут да се Мурињо суочава са овом врстом проблема. Колико тренера може то да каже? Сигурно не много и људи би требало то да постују. Све што кроз шта сада пролази Мурињо чини га бољим менаџером. Боли ме што видим овакав Челси сада, одувек сам био навијач тог клуба и не желим да видим то као бивши играч“, рекао је Лукаку.

Белгијски нападач дошао је у Челси из Андерлехта 2011. године, али није много играо – био је на позајмицама у ВБА и Евертону, а онда је и званично постао играч ’Карамела’.

“Верујем да ће Мурињо преокренути ситуацију – победа над Портом 2:0 била је веома важна и за атмосферу у свлачионици. Не мислим да Мурињо ради нешто другачије него пре – и даље спрема играче на најбољи начин и тренинзи су му врло добри“.

Ове сезоне Лукаку блиста, до сада је у Премијер лиги постигао 12 голова.

“Иде ми добро, пре свега зато што сам максимално спреман. Прошле године рекао сам себи: ’Мора све да буде савршено и да будем у доброј форми’. Само тако могу да се испуне захтеви Премијер лиге“.

Евертон је тренутно десети на табели са 23 освојена бода.

“Можемо много боље. Доста ’малих’ клубова врло је конкурентно ове сезоне, а то је зато што имају новца за трансфере. Они могу да плате некога 20 милиона фунти, а да при том не продају своје најбоље играче“, закључио је 22-годишњи Лукаку.

Коментари / 0

Оставите коментар