Lukaku: Boli me pad Čelsija, ali vjerujem u Murinja!

Napadač Evertona Romelu Lukaku žali što njegov bivši klub Čelsi trenutno posrće u Premijer ligi.

Fudbal 15.12.2015 | 10:00
Lukaku: Boli me pad Čelsija, ali vjerujem u Murinja!

“Svako prolazi kroz ovakve trenutke, ovo je prvi put da se Murinjo suočava sa ovom vrstom problema. Koliko trenera može to da kaže? Sigurno ne mnogo i ljudi bi trebalo to da postuju. Sve što kroz šta sada prolazi Murinjo čini ga boljim menadžerom. Boli me što vidim ovakav Čelsi sada, oduvek sam bio navijač tog kluba i ne želim da vidim to kao bivši igrač“, rekao je Lukaku.

Belgijski napadač došao je u Čelsi iz Anderlehta 2011. godine, ali nije mnogo igrao – bio je na pozajmicama u VBA i Evertonu, a onda je i zvanično postao igrač ’Karamela’.

“Verujem da će Murinjo preokrenuti situaciju – pobeda nad Portom 2:0 bila je veoma važna i za atmosferu u svlačionici. Ne mislim da Murinjo radi nešto drugačije nego pre – i dalje sprema igrače na najbolji način i treninzi su mu vrlo dobri“.

Ove sezone Lukaku blista, do sada je u Premijer ligi postigao 12 golova.

“Ide mi dobro, pre svega zato što sam maksimalno spreman. Prošle godine rekao sam sebi: ’Mora sve da bude savršeno i da budem u dobroj formi’. Samo tako mogu da se ispune zahtevi Premijer lige“.

Everton je trenutno deseti na tabeli sa 23 osvojena boda.

“Možemo mnogo bolje. Dosta ’malih’ klubova vrlo je konkurentno ove sezone, a to je zato što imaju novca za transfere. Oni mogu da plate nekoga 20 miliona funti, a da pri tom ne prodaju svoje najbolje igrače“, zaključio je 22-godišnji Lukaku.

Komentari / 0

Ostavite komentar