Нервозни Миха љут на судије!

Милан није успео да слави ни против последњепласиране Вероне, која је са "Сан Сира" однела бод. Синиша Михајловић за нови кикс оптужио судије.

Фудбал 14.12.2015 | 20:40
Нервозни Миха љут на судије!

После ремија са Вероном на "Сан Сиру" - 1:1, тренер "росонера" Синиша Михајловић осуо је "дрвље и камење" по судијама.

Милан није успео на свом терену да савлада последњепласирану екипу у првенству, која ни након 16. кола није осетила сласт победе.

Повели су Миланези голом Карлоса Баке, али недуго након вођства остали су без Најџела Де Јонга, који је добио директан црвени картон због повлачења Леандра Грека у свом шеснаестерцу. Лука Тони био је непогрешив са пенала и донеом испоставиће се, бод Верони.

Михајловић је по завршетку сусрета изјавио како су одлуке судија биле против његове екипе.

"Жао ми је навијача. Не волим да причам о судијама, али у последњих неколико утакмица нисмо били њихови миљеници. Данас су морали да свирају пенал над Ђакомом Бонавентуром. Имали смо своје прилике, али нисмо успели да их искористимо", изјавио је тренер Милана и додао:

"Постигли смо два гола који су нам поништени, а више од пола сата играли смо са десеторицом. И у тој ситуацији, нападали смо. Покушали смо све", није Михајловић крио разочарање одлукама судијске тројке.

Нити у једној изјави, Михајловић за лоше резултате није кривио свој тим. Иако му се тренерска столица одавно дрма, српски стручњак очигледно није много забринут партијама које пружају фудбалери Милана.

"Напредујемо из меча у меч. У неким утакмицама могли смо одиграти боље, али кад се погледа првих седам или осам утакмица, екипа је дефинитивно напредовала. Играчи напорно раде и дају све од себе", похвалио је Миха "росонере".

Милан ће у четвртак играти меч осмине финала Купа Италије са Сампдоријом, бившим Михајловиевим клубом, а пре зимске паузе гостоваће Фрозинонеу у последњем овогодишњем мечу Серије А.

Коментари / 0

Оставите коментар