Nervozni Miha ljut na sudije!

Milan nije uspeo da slavi ni protiv poslednjeplasirane Verone, koja je sa "San Sira" odnela bod. Siniša Mihajlović za novi kiks optužio sudije.

Fudbal 14.12.2015 | 20:40
Nervozni Miha ljut na sudije!

Posle remija sa Veronom na "San Siru" - 1:1, trener "rosonera" Siniša Mihajlović osuo je "drvlje i kamenje" po sudijama.

Milan nije uspeo na svom terenu da savlada poslednjeplasiranu ekipu u prvenstvu, koja ni nakon 16. kola nije osetila slast pobede.

Poveli su Milanezi golom Karlosa Bake, ali nedugo nakon vođstva ostali su bez Najdžela De Jonga, koji je dobio direktan crveni karton zbog povlačenja Leandra Greka u svom šesnaestercu. Luka Toni bio je nepogrešiv sa penala i doneom ispostaviće se, bod Veroni.

Mihajlović je po završetku susreta izjavio kako su odluke sudija bile protiv njegove ekipe.

"Žao mi je navijača. Ne volim da pričam o sudijama, ali u poslednjih nekoliko utakmica nismo bili njihovi miljenici. Danas su morali da sviraju penal nad Đakomom Bonaventurom. Imali smo svoje prilike, ali nismo uspeli da ih iskoristimo", izjavio je trener Milana i dodao:

"Postigli smo dva gola koji su nam poništeni, a više od pola sata igrali smo sa desetoricom. I u toj situaciji, napadali smo. Pokušali smo sve", nije Mihajlović krio razočaranje odlukama sudijske trojke.

Niti u jednoj izjavi, Mihajlović za loše rezultate nije krivio svoj tim. Iako mu se trenerska stolica odavno drma, srpski stručnjak očigledno nije mnogo zabrinut partijama koje pružaju fudbaleri Milana.

"Napredujemo iz meča u meč. U nekim utakmicama mogli smo odigrati bolje, ali kad se pogleda prvih sedam ili osam utakmica, ekipa je definitivno napredovala. Igrači naporno rade i daju sve od sebe", pohvalio je Miha "rosonere".

Milan će u četvrtak igrati meč osmine finala Kupa Italije sa Sampdorijom, bivšim Mihajlovievim klubom, a pre zimske pauze gostovaće Frozinoneu u poslednjem ovogodišnjem meču Serije A.

Komentari / 0

Ostavite komentar