Шта значи Анђелинина нова тетоважа

Холивудска глумица Анђелина Џоли употпунила је богату колекцију тетоважа новом, којом је одала почаст домовини њеног првог сина Медокса.

Забава 14.12.2015 | 14:29
Шта значи Анђелинина нова тетоважа

Глумица, која тренутно борави на Филмском фестивалу у Камбоџи, показала је нову тетоважу на подлактици, којом је одала пошту жртвама кмерског режима.

Тако је на подлактици истетовирала симболе, које по веровању будиста, доносе срећу и штите од зла. Анђелина се одлучила да нову тетоважу уради у тзв. јантра стилу (Yантра или сак yант), који се традиционално везује за Југоисточну Азију а за који се сматра да има чаробну моћ и да власника штити од лошег утицаја.

Иначе, холивудска глумица и њен супруг већ имају богату колекцију тетоважа, а како је недавно открила у интервјуу за "Радио Тимес", "неће забрањивати својој деци да се и они тетовирају".

Лепа Анђелина, тренутно борави у Пном Пену где, између осталог, врши припреме за нови редитељски подухват. У филм "Фирст Тхеy Киллед Мy Фатхер", Анђелина планира да прикаже сву суровост режима Црвених Кмера, који су врхунац бруталности доживели под вођством Пола Пота, када је за само четири године убијено преко 1.5 милиона људи.

У Анђелинином новом филму, ангажован је и њен син Медокс, који је осим улоге, добио и продукцијска задужења.

Блиц

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Мд

14.12.2015 17:23

Муслиманска дроља

ОДГОВОРИТЕ
Name

Игор Бањалука

14.12.2015 21:45

Слазем се!