Šta znači Anđelinina nova tetovaža

Holivudska glumica Anđelina Džoli upotpunila je bogatu kolekciju tetovaža novom, kojom je odala počast domovini njenog prvog sina Medoksa.

Zabava 14.12.2015 | 14:29
Šta znači Anđelinina nova tetovaža

Glumica, koja trenutno boravi na Filmskom festivalu u Kambodži, pokazala je novu tetovažu na podlaktici, kojom je odala poštu žrtvama kmerskog režima.

Tako je na podlaktici istetovirala simbole, koje po verovanju budista, donose sreću i štite od zla. Anđelina se odlučila da novu tetovažu uradi u tzv. jantra stilu (Yantra ili sak yant), koji se tradicionalno vezuje za Jugoistočnu Aziju a za koji se smatra da ima čarobnu moć i da vlasnika štiti od lošeg uticaja.

Inače, holivudska glumica i njen suprug već imaju bogatu kolekciju tetovaža, a kako je nedavno otkrila u intervjuu za "Radio Times", "neće zabranjivati svojoj deci da se i oni tetoviraju".

Lepa Anđelina, trenutno boravi u Pnom Penu gde, između ostalog, vrši pripreme za novi rediteljski poduhvat. U film "First They Killed My Father", Anđelina planira da prikaže svu surovost režima Crvenih Kmera, koji su vrhunac brutalnosti doživeli pod vođstvom Pola Pota, kada je za samo četiri godine ubijeno preko 1.5 miliona ljudi.

U Anđelininom novom filmu, angažovan je i njen sin Medoks, koji je osim uloge, dobio i produkcijska zaduženja.

Blic

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

Md

14.12.2015 17:23

Muslimanska drolja

ODGOVORITE
Name

Igor Banjaluka

14.12.2015 21:45

Slazem se!