Знао је Хендрикса, сад је социјални случај

Радно место Ивана Младенова Ванче (73) је Трг републике у Београду. Овај улични певач покушава да себи обезбеди основно за живот, а од синоћ је интернет звезда.

Србија 14.12.2015 | 11:25
Знао је Хендрикса, сад је социјални случај

Иван Младенов, учесник шоуа „Никад није касно“ на ТВ „Прва“, већ четири године ради као улични свирач. Његова прича пуна је успона и падова.

"Не свирам сваки дан јер нисам са здрављем добро. Углавном два пута недељно. За певање на Тргу зарадим у току месеца сто евра. Сви ми се смеју што свирам овде на улици, али ја овде добијем новац. Чисто да купим нешто на пијаци" прича Иван.

Овог Београђанина живот није мазио. Када је има четири године отац га је напустио, а он је заједно са мајком отишао у Париз.

„У Паризу сам научио да шијем, отворио сам бутик. Долазили су Сантана, Хендрикс, Запа. Радио сам им ствари од коже“

"Живели смо мајка и ја у три квадрата без воде. На крају ходника је био чучавац, а изнад њега чесма. У Паризу смо радили најтеже послове, између осталог чистили смо и Сорбону. У Паризу сам научио да шијем, отворио сам бутик у једном тржном центру. Код мене су долазили Карлос Сантана, Џими Хендрикс, Френк Запа, чланови бенда “Ролингстонс”. Радио сам им ствари од коже. После неког времена желио сам да променим место. Отишао сам у Њујорк и отворио радњу на Петој авенији. Онда сам се због климе преселио у Мајами на пет година. Када је стао бизнис са кожом, одлучио сам да са тих стотинак хиљада евра које сам зарадио купим хотел. Од њега сам добијао десет хиљада месечно за ренту. Знао сам да купујем кола на свака два месеца. Куповао сам шта сам хтео", каже Иван.

Но, његовој финансијској срећи је дошао крај када је изговорио судбоносно “да” једној Румунки.

"Све ми је узела. Отишао сам у Лас Вегас како бих све повратио, али нисам успео. Зато сам се вратио у Београд и сада живим од мале социјалне помоћи из Америке. Живим код сестре и жао ми је што нисам купио стан да не будем социјални случај", каже Иван.

Извор: Блиц

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

xx

14.12.2015 11:13

Дуге косе кратке памети

ОДГОВОРИТЕ
Name

Игор

14.12.2015 12:14

Глупанеееееее. Сад цути и свирај.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ВРС РВИ

14.12.2015 13:37

Шза би сада требало, можда да се сажалимо?! Мене би било стид да то некоме испричам.

ОДГОВОРИТЕ