Шоле: Знао сам да нас чека катастрофа још кад је Зечевић дошао и прочитао имена...

"То је био циркус! Онда ми је пришао мали Недић, загрлио ме и рекао: Чика Шоле, победили смо! Питао сам га о чему прича кад скупштина није завршена. Он се само насмејао", препричава легендарни голман Партизана Милутин Шошкић дешавања у дану када је актуелна управа бирана.

Фудбал 14.12.2015 | 10:40
Шоле: Знао сам да нас чека катастрофа још кад је Зечевић дошао и прочитао имена...

Легендарни голман Партизана из најславнијег периода у историји црно-белих Милутин Шошкић каже да га је било срамота да гледа утакмицу против Аугзбурга и да је знао шта ће се догодити клубу још оног момета када је изабрана нова управа. Он још додаје да би требало да остану сви који су довели клуб у овакво стање, да поправе што су упропастили и да се онда повуку...
"Црвенео сам и мењао канал, иако сам био сам у соби током утакмице. То је била беда. Сада слободно можемо да кажемо да је ово најлошија полусезона у историји Партизана", почео је причу за Спорт Милутин Шошкић. "Играче не кривим. Трудили су се колико су могли и знали. Треба им неко да их води, а вођу нису имали. И они су сигурно, као и ја, осетили страх од неуспеха код одговорних људи, тренера и управе".

Шошкић даље додаје да је овакву катастрофу наслућивао још пре годину дана...
"Знао сам шта ће да буде када смо бирали актуелно руководство. То је био циркус. Постојали су неки предлози, а онда је дошао Жарко Зечевић, извадио списак и џепа и прочитао имена. Све је то трајало колико му је било потребно времена да ишчита имена. Онда ми је пришао мали Недић, загрлио ме и рекао: Чика Шоле, победили смо! Питао сам га о чему прича кад скупштина није завршена. Он се само насмејао".

Некадашњи репрезентативац Југославије натерао би актуелну управу да остане и врати клуб у стање у којем је био пре него што су дошли, ако већ не умеју боље, истакавши да тако честе смене руководећих гарнитура не може да разуме.
"Пустили су Дринчића, Волкова и остале који нису били ништа посебно, али они су били бољи од ових који сада играју. Борили су се. Резултат је мерило лошег рада управе, а уз то нису обезбедили новац за нормално функционисање. Страшно је када се погледа табела и види да Звезда бежи 24 бода. Још ће повећати ту разлику", огорчено је у разговору за Спорт закључио популарни Шоле.

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

борац РС

14.12.2015 12:32

ЈА САМ ЗВЕЗДАС АЛИ НЕИЗМЈЕРНО ПОСТУЈЕМ СОЛЕТА КАО СПОРТИСТУ И СРБИНА.

ОДГОВОРИТЕ