Šole: Znao sam da nas čeka katastrofa još kad je Zečević došao i pročitao imena...

"To je bio cirkus! Onda mi je prišao mali Nedić, zagrlio me i rekao: Čika Šole, pobedili smo! Pitao sam ga o čemu priča kad skupština nije završena. On se samo nasmejao", prepričava legendarni golman Partizana Milutin Šoškić dešavanja u danu kada je aktuelna uprava birana.

Fudbal 14.12.2015 | 10:40
Šole: Znao sam da nas čeka katastrofa još kad je Zečević došao i pročitao imena...

Legendarni golman Partizana iz najslavnijeg perioda u istoriji crno-belih Milutin Šoškić kaže da ga je bilo sramota da gleda utakmicu protiv Augzburga i da je znao šta će se dogoditi klubu još onog mometa kada je izabrana nova uprava. On još dodaje da bi trebalo da ostanu svi koji su doveli klub u ovakvo stanje, da poprave što su upropastili i da se onda povuku...
"Crveneo sam i menjao kanal, iako sam bio sam u sobi tokom utakmice. To je bila beda. Sada slobodno možemo da kažemo da je ovo najlošija polusezona u istoriji Partizana", počeo je priču za Sport Milutin Šoškić. "Igrače ne krivim. Trudili su se koliko su mogli i znali. Treba im neko da ih vodi, a vođu nisu imali. I oni su sigurno, kao i ja, osetili strah od neuspeha kod odgovornih ljudi, trenera i uprave".

Šoškić dalje dodaje da je ovakvu katastrofu naslućivao još pre godinu dana...
"Znao sam šta će da bude kada smo birali aktuelno rukovodstvo. To je bio cirkus. Postojali su neki predlozi, a onda je došao Žarko Zečević, izvadio spisak i džepa i pročitao imena. Sve je to trajalo koliko mu je bilo potrebno vremena da iščita imena. Onda mi je prišao mali Nedić, zagrlio me i rekao: Čika Šole, pobedili smo! Pitao sam ga o čemu priča kad skupština nije završena. On se samo nasmejao".

Nekadašnji reprezentativac Jugoslavije naterao bi aktuelnu upravu da ostane i vrati klub u stanje u kojem je bio pre nego što su došli, ako već ne umeju bolje, istakavši da tako česte smene rukovodećih garnitura ne može da razume.
"Pustili su Drinčića, Volkova i ostale koji nisu bili ništa posebno, ali oni su bili bolji od ovih koji sada igraju. Borili su se. Rezultat je merilo lošeg rada uprave, a uz to nisu obezbedili novac za normalno funkcionisanje. Strašno je kada se pogleda tabela i vidi da Zvezda beži 24 boda. Još će povećati tu razliku", ogorčeno je u razgovoru za Sport zaključio popularni Šole.

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

borac RS

14.12.2015 12:32

JA SAM ZVEZDAS ALI NEIZMJERNO POSTUJEM SOLETA KAO SPORTISTU I SRBINA.

ODGOVORITE