Велико срце Милана Бишевца!

Српски фудбалер Милан Бишевац помогао је у прикупљању новца за операцију Александра Јанковића који болује од тумора мозга.

Фудбал 14.12.2015 | 08:00
Велико срце Милана Бишевца!

Тридесетједногодишњем Јанковићу потребно је 10.000 евра за операцију у Турској. Његов апел за помоћ брзо се проширио друштвеним мрежама, а Бишевац је одмах реговао.

“Ставио сам се у позицију тог човека. Другачије нисам могао да реагујем. Супруга је веома осетљива на ове теме, па је заплакала док је читала вест да је Александру потребан новац за операцију. За њом и ја. Није ми много требало."

"У том моменту, док ми седимо у Француској и пијемо кафу, сијало је јако, зубато сунце.. Желео сам да свима сија подједнако. Да ја на неки начин учиним тог човека срећним и омогућим му операцију. Нажалост, вероватно постоји много људи којима је оваква помоћ неопходна. Требало би да се сазна све о таквим особама и да такве информације буду свима доступне. Нека се не стиде да траже помоћ”, рекао је Бишевац за Спорт.

Фудбалер Лиона рекао је да Јанковићева породица увек може да га контакрита, уколико буде било потребно још новца.

"Позвао сам пријатеља из Србије, он ми је објаснио све детаље. Вероватно та количина новца неће бити коначна, скуп је и превоз пацијента, медицинско особље. Али, ако буде било још издатака, Александрова породица можеда ме контактира”, рекао је Бишевац.

Коментари / 0

Оставите коментар