Veliko srce Milana Biševca!

Srpski fudbaler Milan Biševac pomogao je u prikupljanju novca za operaciju Aleksandra Jankovića koji boluje od tumora mozga.

Fudbal 14.12.2015 | 08:00
Veliko srce Milana Biševca!

Tridesetjednogodišnjem Jankoviću potrebno je 10.000 evra za operaciju u Turskoj. Njegov apel za pomoć brzo se proširio društvenim mrežama, a Biševac je odmah regovao.

“Stavio sam se u poziciju tog čoveka. Drugačije nisam mogao da reagujem. Supruga je veoma osetljiva na ove teme, pa je zaplakala dok je čitala vest da je Aleksandru potreban novac za operaciju. Za njom i ja. Nije mi mnogo trebalo."

"U tom momentu, dok mi sedimo u Francuskoj i pijemo kafu, sijalo je jako, zubato sunce.. Želeo sam da svima sija podjednako. Da ja na neki način učinim tog čoveka srećnim i omogućim mu operaciju. Nažalost, verovatno postoji mnogo ljudi kojima je ovakva pomoć neophodna. Trebalo bi da se sazna sve o takvim osobama i da takve informacije budu svima dostupne. Neka se ne stide da traže pomoć”, rekao je Biševac za Sport.

Fudbaler Liona rekao je da Jankovićeva porodica uvek može da ga kontakrita, ukoliko bude bilo potrebno još novca.

"Pozvao sam prijatelja iz Srbije, on mi je objasnio sve detalje. Verovatno ta količina novca neće biti konačna, skup je i prevoz pacijenta, medicinsko osoblje. Ali, ako bude bilo još izdataka, Aleksandrova porodica možeda me kontaktira”, rekao je Biševac.

Komentari / 0

Ostavite komentar