Милошевић је оставио жену због ње...

Директор фудбалске А репрезентације и новинарка телевизије „Пинк“ одлучили су да више не скривају јаке емоције које гаје једно према другом.

Србија 13.12.2015 | 10:31
Милошевић је оставио жену због ње...

Почело је као шушкање пре три месеца, а потврда је коначно стигла ових дана. Иако још ожењен, један од најбољих српских фудбалера не може више да сакрије од јавности да се заљубио у водитељку ТВ „Пинк“ Мају Манојловић (31).

Иако ни једно ни друго не желе да потврде да су у вези, фотографије са неколико последњих догађаја несумњиво потврђују да се између њих родила велика љубав.

Иако су први пут виђени и тајно фотографисани пре три месеца, тек на Мајином рођендану, пре пар дана, као и на забави коју је породица Карић направила у част холивудског глумца Стивена Сигала Саво и водитељка нису су скривали нити су се раздвајали једно од другог.

Загрљаји, држање за руке, све се видело. Иако је Маја више пута покушала да демантује да су заједно, а Саво није желео да проговори ни реч о њиховој вези, сада више и није потребно да било шта демантују или потврђују.

Иако још званично у браку са Весном с којом има троје одрасле деце, Саво је, како се прича, изнајмио стан у коме већ живи са Мајом.

Исто тако, скоро сваког викенда су заједно на Копаонику у хотелу чији је власник управо наш прослављени фудбалер и сада директор наше фудбалске А репрезентације и потпредседник Фудбалског савеза Србије.

Весна и Саво још су браку, бар формално. Уз прва шушкања о разводу, сви су нагађали да га, пристојни какви јесу, неће много компликовати.

Ипак, запело је, тврде извори, око имовине и пара. Саво има један од највећих трансфера у историји српског фудбала, као и некретнине на Копаонику, у Бијељини, Београду...

Троје деце, Никола (20), Исидора (17) и Борис (10), већ су довољно велики да схвате и не доживе трагично развод брака својих родитеља, тако да је подела новца једини проблем који стоји на путу разводу.

Саво, који је доживео неколико страшних породичних трагедија, изгледа да је пронашао и разлог за срећу. За развод брака вероватно нико неће моћи да оптужи Мају, јер је Савин брак већ неколико година био у кризи, и то углавном због његових све дужих ноћних излазака.

Иако је често виђан у друштву градских лепотица, нису га доводили у неку озбиљнију везу све до Маје, која је очигледно заузела посебно место у срцу бившег фудбалера. Весна, Савина супруга већ 20 година, досад никада коментарисала њихове проблеме у браку или мужевљево понашање.

Извор: Блиц

Коментари / 8

Оставите коментар
Name

xx

13.12.2015 09:37

Роба прва класа филет

ОДГОВОРИТЕ
Name

вввв

14.12.2015 13:19

А, ја нешто га сажаљавао јер мислим да му се заиста догодило много несретних случајева у породици. Да, се човејк у таквим околностима швалерише је помало чудно.

Name

...

13.12.2015 09:53

Доста је Саво са Весном спаво а сада це му Маја заврнути јаја!

ОДГОВОРИТЕ
Name

дд

13.12.2015 09:58

Јадник

ОДГОВОРИТЕ
Name

све је исто,

13.12.2015 10:19

Е мој Саво , луда' главо, сто има Весна исто има и Маја, а код једне и друге иста и твоја јаја.

Name

јадан

13.12.2015 10:33

Е Саво одузела ти је разум а узет це јос много тог.

Name

13.12.2015 11:39

Док му не узме лову.

ОДГОВОРИТЕ
Name

дивља јабука

13.12.2015 14:03

Има она јаке емоције према његовим милионима а он је обична неписмена будала и ништа друго.

ОДГОВОРИТЕ