Milošević je ostavio ženu zbog nje...

Direktor fudbalske A reprezentacije i novinarka televizije „Pink“ odlučili su da više ne skrivaju jake emocije koje gaje jedno prema drugom.

Srbija 13.12.2015 | 10:31
Milošević je ostavio ženu zbog nje...

Počelo je kao šuškanje pre tri meseca, a potvrda je konačno stigla ovih dana. Iako još oženjen, jedan od najboljih srpskih fudbalera ne može više da sakrije od javnosti da se zaljubio u voditeljku TV „Pink“ Maju Manojlović (31).

Iako ni jedno ni drugo ne žele da potvrde da su u vezi, fotografije sa nekoliko poslednjih događaja nesumnjivo potvrđuju da se između njih rodila velika ljubav.

Iako su prvi put viđeni i tajno fotografisani pre tri meseca, tek na Majinom rođendanu, pre par dana, kao i na zabavi koju je porodica Karić napravila u čast holivudskog glumca Stivena Sigala Savo i voditeljka nisu su skrivali niti su se razdvajali jedno od drugog.

Zagrljaji, držanje za ruke, sve se videlo. Iako je Maja više puta pokušala da demantuje da su zajedno, a Savo nije želeo da progovori ni reč o njihovoj vezi, sada više i nije potrebno da bilo šta demantuju ili potvrđuju.

Iako još zvanično u braku sa Vesnom s kojom ima troje odrasle dece, Savo je, kako se priča, iznajmio stan u kome već živi sa Majom.

Isto tako, skoro svakog vikenda su zajedno na Kopaoniku u hotelu čiji je vlasnik upravo naš proslavljeni fudbaler i sada direktor naše fudbalske A reprezentacije i potpredsednik Fudbalskog saveza Srbije.

Vesna i Savo još su braku, bar formalno. Uz prva šuškanja o razvodu, svi su nagađali da ga, pristojni kakvi jesu, neće mnogo komplikovati.

Ipak, zapelo je, tvrde izvori, oko imovine i para. Savo ima jedan od najvećih transfera u istoriji srpskog fudbala, kao i nekretnine na Kopaoniku, u Bijeljini, Beogradu...

Troje dece, Nikola (20), Isidora (17) i Boris (10), već su dovoljno veliki da shvate i ne dožive tragično razvod braka svojih roditelja, tako da je podela novca jedini problem koji stoji na putu razvodu.

Savo, koji je doživeo nekoliko strašnih porodičnih tragedija, izgleda da je pronašao i razlog za sreću. Za razvod braka verovatno niko neće moći da optuži Maju, jer je Savin brak već nekoliko godina bio u krizi, i to uglavnom zbog njegovih sve dužih noćnih izlazaka.

Iako je često viđan u društvu gradskih lepotica, nisu ga dovodili u neku ozbiljniju vezu sve do Maje, koja je očigledno zauzela posebno mesto u srcu bivšeg fudbalera. Vesna, Savina supruga već 20 godina, dosad nikada komentarisala njihove probleme u braku ili muževljevo ponašanje.

Izvor: Blic

Komentari / 8

Ostavite komentar
Name

xx

13.12.2015 09:37

Roba prva klasa filet

ODGOVORITE
Name

vvvv

14.12.2015 13:19

A, ja nešto ga sažaljavao jer mislim da mu se zaista dogodilo mnogo nesretnih slučajeva u porodici. Da, se čovejk u takvim okolnostima švaleriše je pomalo čudno.

Name

...

13.12.2015 09:53

Dosta je Savo sa Vesnom spavo a sada ce mu Maja zavrnuti jaja!

ODGOVORITE
Name

dd

13.12.2015 09:58

Jadnik

ODGOVORITE
Name

sve je isto,

13.12.2015 10:19

E moj Savo , luda' glavo, sto ima Vesna isto ima i Maja, a kod jedne i druge ista i tvoja jaja.

Name

jadan

13.12.2015 10:33

E Savo oduzela ti je razum a uzet ce jos mnogo tog.

Name

xl

13.12.2015 11:39

Dok mu ne uzme lovu.

ODGOVORITE
Name

divlja jabuka

13.12.2015 14:03

Ima ona jake emocije prema njegovim milionima a on je obična nepismena budala i ništa drugo.

ODGOVORITE