Мајка убила и покопала своје дијете у башти

Мушко новорођенче које је Силвана Т. родила у понедјељак увече у кући у селу Забрега, код Малог Црнића, убијено је, а мајка се сумњичи за смрт бебе.

Србија 13.12.2015 | 13:26
Мајка убила и покопала своје дијете у башти

“Обдукција дјетета је показала да је дјечаку смрскана глава, што указује на насилну смрт. Први резултати истраге указују на то да је мушком новорођенчету мајка смрскала главу, али није познато да ли је то урадила рукама или неким предметом. Такође није познато да ли јој је можда неко помогао у томе. Силвана Т. је у болници и засада још није у стању да разјасни све околности смрти тек рођеног сина”, каже за “Блиц” извор из истраге.

Послије разговора са Силваном Т. полиција ће, како сазнајемо, против ње тужилаштву поднети кривичну пријаву због сумње да је убила бебу при рођењу.

Силвана Т. живи са мајком Росом и две ћерке. Њихова кућа је на уласку у село Забрега. Управо у дворишту те куће, поред жичане ограде између штале и обора, полиције је нашла тијело бебе, које је одмах упућено на обдукцију.

- Ја ништа не знам. Не знам ни да је она била трудна. Била је подадула, али нисам сматрала да је то трудноћа. Била је полиција и тражила да покажем мјесто гдје је беба била закопана. О томе не знам ништа - кратко је јуче рекла Роса.

Према сазнањима “Блица”, у ноћи између понедјељка и уторка Роса је покуцала на врата комшије и замолила га да њену ћерку, којој није било добро, одвезе у пожаревачку болницу.

“Човјек није имао појма шта се дешава. Роса је испричала да Силвана крвари и он је без поговора кренуо да је одвезе у болницу. Оставили су Силвану у болници и вратили се у село”, испричали су мјештани Забрега.

Сутрадан је дошла патрола полиције која се распитивала о Силвани Т.“Питали су комшије да ли знају да је Силвана била трудна и да се породила. Нико није имао појма о томе”, причају Забрежани.

На подручју Пожаревца прије само три и по месеца ухапшена је Мирјана М. (46) из села Бусур, такође због сумње да је убила своје мушко новорођенче при рођењу.

По изласку из притвора Мирјана М. је објављивање слике мртвог дјетета на Фејсбуку објаснила ријечима: “Нисам, нажалост, могла да сликам његове прве кораке јер их неће ни имати”. 

Извор: Блиц 

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

xx

13.12.2015 09:34

Неко га жели цитав зивот а будале убијају

ОДГОВОРИТЕ
Name

Црни

13.12.2015 10:15

Није то мајка не вређајте мајке

ОДГОВОРИТЕ
Name

камелеон

13.12.2015 10:54

На биједу и зец к.... диже. А шта ако је у питању постпорођајна траума.

ОДГОВОРИТЕ