Златни "Орлић" у сриједу посљедњи пут у црно-бијелом!

Жиле, збогом и хвала за све! Златни дечко српског фудбала, после елиминације црно-белих од Аугзбурга, нема више ниједан разлог да остане у Хумској 1.!

Фудбал 13.12.2015 | 20:40
Златни "Орлић" у сриједу посљедњи пут у црно-бијелом!

Сасвим је реално да ће златни „орлић” напустити гнездо. Писали смо и раније да се баш никоме не исплати да Жиле остане у Партизану - ни агентима, ни инвестиционом фонду, ни клубу. Али, изгледа да су Баварци ударили печат на Жилетову излазну карту из Србије.

Сада само остаје да видимо на коју ће страну. Траже га многи европски клубови, предњаче ПСЖ, Атлетико, Бенфика, Арсенал, Тотенхем. На преласку у Бенфику инсистира фонд Захавија и Рамаданија, пошто им је тај клуб де факто база за слање у највеће европске клубове, али Жилету се тамо не иде.

Главну реч, очито, води фонд који има 50 одсто права, а Жилетов отац Јовица и менаџер Предраг Ђорђевић држе 25 одсто, колико је остало и Партизану. Андрија има уговор до лета, па се никоме од наведених не исплати да остане до тада - јер онда пара неће бити.

Желели смо да Жиле остане, волео је то, чини се, и он. Али, европски крах окренуо је све наопако. Треба да се деси истинско чудо па да Живковић остане.

Жилетов учинак у Партизану
Од августа 2013. године Жиле се води као првотимац Партизана. Од тада, за црно-беле је одиграо 61 меч у Суперлиги и постигао 16 голова. У европским такмичењима има уписане 22 утакмице и пет погодака.

Извесно је да ће Партизан реновирати половину тима на пролеће.

 

Коментари / 0

Оставите коментар