Zlatni "Orlić" u srijedu posljednji put u crno-bijelom!

Žile, zbogom i hvala za sve! Zlatni dečko srpskog fudbala, posle eliminacije crno-belih od Augzburga, nema više nijedan razlog da ostane u Humskoj 1.!

Fudbal 13.12.2015 | 20:40
Zlatni "Orlić" u srijedu posljednji put u crno-bijelom!

Sasvim je realno da će zlatni „orlić” napustiti gnezdo. Pisali smo i ranije da se baš nikome ne isplati da Žile ostane u Partizanu - ni agentima, ni investicionom fondu, ni klubu. Ali, izgleda da su Bavarci udarili pečat na Žiletovu izlaznu kartu iz Srbije.

Sada samo ostaje da vidimo na koju će stranu. Traže ga mnogi evropski klubovi, prednjače PSŽ, Atletiko, Benfika, Arsenal, Totenhem. Na prelasku u Benfiku insistira fond Zahavija i Ramadanija, pošto im je taj klub de fakto baza za slanje u najveće evropske klubove, ali Žiletu se tamo ne ide.

Glavnu reč, očito, vodi fond koji ima 50 odsto prava, a Žiletov otac Jovica i menadžer Predrag Đorđević drže 25 odsto, koliko je ostalo i Partizanu. Andrija ima ugovor do leta, pa se nikome od navedenih ne isplati da ostane do tada - jer onda para neće biti.

Želeli smo da Žile ostane, voleo je to, čini se, i on. Ali, evropski krah okrenuo je sve naopako. Treba da se desi istinsko čudo pa da Živković ostane.

Žiletov učinak u Partizanu
Od avgusta 2013. godine Žile se vodi kao prvotimac Partizana. Od tada, za crno-bele je odigrao 61 meč u Superligi i postigao 16 golova. U evropskim takmičenjima ima upisane 22 utakmice i pet pogodaka.

Izvesno je da će Partizan renovirati polovinu tima na proleće.

 

Komentari / 0

Ostavite komentar