Рома спрема сензационалан позив Звонимиру Бобану!

Чувени Хрват и фудбалско име чија се реч у Италији веома поштује би могао да започне функционерску каријеру у римском клубу.

Фудбал 13.12.2015 | 14:40
Рома спрема сензационалан позив Звонимиру Бобану!

Многе ствари у Роми не функционишу, нешто мора да се мења, а потез који спрема управа Вучице је прилично сензационалан - Звонимир Бобан! Према последњим информацијама са Апенина, легендарни Хрват има позив руководства римског клиуба да преузме функцију тим-менаџера. Тачније, да буде спона између руководства и екипе.

Бобан је велико име у Италији, његова реч се јако поштује, а по завршетку играчке каријере се није упустио у тренерске или функционоерске воде. Иако је легенда Милана, у Роми немају ништа против да му понуде функцију у клубу.

Последњих година Бобан ради као стручни консултант телевизије Скај. И ради то јако успешно, с обзиром да га сматрају понајбољим фудбалским аналитичарем у Италији. Његови отворени ставови, ватрене полемике и аргументоване критике су га сврстали у ред најпоштованијих људи у италијанском фудбалу.

У Роми желе таквог Бобана који ни умео да на прави начин пренесе жеље управе и заведе ред код тренера и екипе. Сличну функцију у Интеру обавља легндарни Хавијер Занети, а у Јувентусу такође клупска легенда Павел Недвед. Чињеница да Рома зове Миланову легенду на исту функцију, више говори ипак о стању у којем су Росонери него о Роми.

Коментари / 0

Оставите коментар