СП - Крпеж Шлезак: Ако будемо играле као до сада...

Рукометашица Србије Катарина Крпеж Шлезак рекла је да селекција Холандије има много квалитета на које наш тим мора да обрати пажњу.

Остали спортови 13.12.2015 | 12:20
СП - Крпеж Шлезак: Ако будемо играле као до сада...

Репрезентација Србије наставља такмичење на Светском првенству у осмини финала, у данском граду Нествед, где ће у недељу 13. децембра од 20:45 сати играти са Холанђанкама.

Катарина, која игра на позицији десног крила, најбоља је српска рукометашица на Светском првенству – постигла је 32 гола на пет мечева, од тога 11 у последњем дуелу са Тунисом.

„Холандија је одличан тим, играју брзо, имају добро одбрану, одличан контранапад. Биће веома тешко, на нама је да се добро припремимо и да се више концентришемо на нашу игру. Ако будемо играле као до сада и да исправимо неке грешке, са мало више концетрације верујем да ће резултат добар по нас“, рекла је Крпеж Шлезак.

Селектор Саша Бошковић желео је да избегне Холандију у осмини финала, али тврди да и поред незгодног противника екипа може да се прође даље и оствари сан – пласман на Олимпијске игре у Рио де Жанеиру следеће године.

„Добили смо Холандију, Више бих воле да је Шведска али шта да радимо. Спремићемо се и за њих. Прошли смо први задатак, сад идемо на други. На корак смо од сна, да остваримо квалификације за Рио па ћемо видети за даље. Холандија има јако добрих играча. Све те девојке играју у европским клубовима, играју и у Лиги шампиона. Две играју у Ђеру. Мислим да можемо да им парирамо. Доста трче, брзе су, али се надам да имамо решење и за то“, додао је Бошковић.

Коментари / 0

Оставите коментар