ЕЛ - Краљ се пробудио у Минхену!

Бајерн сада мора да победи у Пиониру! Ово је Мадриђанима била тек четврта победа у елитном такмичењу, али друга заредом и екипа Пабла Ласа показала је да ипак подиже форму.

Кошарка 11.12.2015 | 22:30
ЕЛ - Краљ се пробудио у Минхену!

Актуелни првак Европе у кошарци, мадридски Реал коначно је заиграо онако како се то очекује од великана. Краљевски клуб је у Минхену прегазио екипу Бајерна са 86:67 у деветом колу А групе Евролиге и остао у трци за пласман у Топ 16 фазу.

Ово је Мадриђанима била тек четврта победа у елитном такмичењу, али друга заредом и екипа Пабла Ласа показала је да ипак подиже форму.

Уколико кошаркаши Реала у последњем колу савладају Стразбур у Мадриду, биће сигурни путници за наредну фазу Евролиге.

Екипа Светислава Пешића у последњем колу имаће тежак задатак да у хали Пионир савлада Црвену звезду ако жели да буде у друштву најбољих 16 тимова на Старом континенту.

Реалови кошаркаши су вечерас у Минхену преломили утакмицу у трећој четвртини када су за само два минута из егала дошли до великих 14 поена предности.

Густаво Ајон је са 22 поена био најбољи стрелац мадридског Реала, Серхио Љуљ додао је на то још 18, а Треј Томкинс 11 поена. Код Бајерна апсолутно најбољи био је Кејси Риверс са 22 поена.

РЕЗУЛТАТИ:

Бајерн Минхен – Реал Мадрид 67:86

Стразбур – Химки 69:78

Фенербахче – Црвена звезда у току

ГРУПА А: Фенербахче 6-2, Химки 5-4, Црвена звезда 4-4, Реал Мадрид 4-5, Бајерн 4-5, Стразбур 3-6.

Коментари / 0

Оставите коментар