EL - Kralj se probudio u Minhenu!

Bajern sada mora da pobedi u Pioniru! Ovo je Madriđanima bila tek četvrta pobeda u elitnom takmičenju, ali druga zaredom i ekipa Pabla Lasa pokazala je da ipak podiže formu.

Košarka 11.12.2015 | 22:30
EL - Kralj se probudio u Minhenu!

Aktuelni prvak Evrope u košarci, madridski Real konačno je zaigrao onako kako se to očekuje od velikana. Kraljevski klub je u Minhenu pregazio ekipu Bajerna sa 86:67 u devetom kolu A grupe Evrolige i ostao u trci za plasman u Top 16 fazu.

Ovo je Madriđanima bila tek četvrta pobeda u elitnom takmičenju, ali druga zaredom i ekipa Pabla Lasa pokazala je da ipak podiže formu.

Ukoliko košarkaši Reala u poslednjem kolu savladaju Strazbur u Madridu, biće sigurni putnici za narednu fazu Evrolige.

Ekipa Svetislava Pešića u poslednjem kolu imaće težak zadatak da u hali Pionir savlada Crvenu zvezdu ako želi da bude u društvu najboljih 16 timova na Starom kontinentu.

Realovi košarkaši su večeras u Minhenu prelomili utakmicu u trećoj četvrtini kada su za samo dva minuta iz egala došli do velikih 14 poena prednosti.

Gustavo Ajon je sa 22 poena bio najbolji strelac madridskog Reala, Serhio Ljulj dodao je na to još 18, a Trej Tomkins 11 poena. Kod Bajerna apsolutno najbolji bio je Kejsi Rivers sa 22 poena.

REZULTATI:

Bajern Minhen – Real Madrid 67:86

Strazbur – Himki 69:78

Fenerbahče – Crvena zvezda u toku

GRUPA A: Fenerbahče 6-2, Himki 5-4, Crvena zvezda 4-4, Real Madrid 4-5, Bajern 4-5, Strazbur 3-6.

Komentari / 0

Ostavite komentar