Човјек-стена: Игра и са сломљеном руком!

Играч америчког фудбала Џеј Џеј Ват, један од најснажнијих спортиста на свету, најавио да ће наступити у следећој утакмици, без обзира на сломљену кост у левој руци.

Остали спортови 12.12.2015 | 17:00
Човјек-стена: Игра и са сломљеном руком!

Џеј Џеј Ват је спортиста који својом снагом импресионира цео свет, без обзира на то волите ли или не амерички фудбал.

Рођен је 1989, висок 196 центиметара, тежак 132 килограма и двоструки је добитник награде за најбољег НФЛ дефанзивца. Прошле године је умало био и МВП, а немали број и оних који сматрају да је највећи играч данашњице, иако игра у дефанзивној линији.

Носи дрес Хјустон Тексанса већ четири године, а обући ће га и овог викенда, иако је на тренингу у среду сломио руку!

Иначе, Ват игра на позицији "дефенсиве енд" и, потпуно поједностављено, задатак му је да јури противничког квотербека.

У недељу ће му мета бити Том Брејди, који је уз Пејтона Менинга највећи активни квотербек данашњице.

"Сломио сам руку на јучерашњем тренингу и играћу у недељу. Нема много да се каже о томе. Фудбал је спорт у којем се ствари догађају и пролазиш кроз то, излазиш на терен и дајеш све што можеш да тим победи. То ћу урадити".

"Очекујем да одиграм комплетну утакмицу, као и иначе, без прилагођавања. Не планирам да радим другачије неке ствари него иначе. Много је повреда. Људи ће правити велику ствар око мог наступа, али играо сам и у тежем стању, чак и ове сезоне. Нисам много забринут", рекао је Ват на конференцији за новинаре.

Он је објаснио да је амерички фудбал, једноставно, игра у којој се игра са болом.

"Ако не играш под болом, онда си у погрешном спорту... Да ли ће ме напасти и користити ову повреду? Нека покушају. Они ме нападају сваке недеље, на сваки начин који можете да помислите и који постоји 'у књигама'. Слободно, нека крену. Мој посао је изађем и кренем на квотербека. Нека покушају шта год", додао је Ват.

Коментари / 0

Оставите коментар