Венгер: Имамо Жируа, шта ће нам Бензема?!

Менаџер Арсенала Арсен Венгер, по ко зна који пут, одбацио је тврдње да је заинтересован за довођење Карима Бенземе.

Фудбал 12.12.2015 | 18:40
Венгер: Имамо Жируа, шта ће нам Бензема?!

Центарфор мадридског Реала налази се у великим проблемима протеклих месеци, упркос томе што пружа очекиване партије на терену.

Венгеров земљак нашао се у центру скандала у вези са уцењивањем колеге Матјуа Валбуене, због чега је најпре избачен из националног тима, а прети му и затворска казна ако се докаже да је крив за изнуду.

То је овога пута био повод да неко од новинара постави питање које као по правилу слушамо неколико пута годишње, али је 'Професор' и сада истакао да нема трансфер Бенземе у плану – истакавши да 'Тобџије' већ имају играча тог тпа у Оливијеу Жируу.

Бивши нападач Монпелељеа био је најзаслужнији за пролазак тима из Лондона у другу фазу Лиге шампиона, постигавши хет-трик на одлучујућем гостовању Олимпијакосу у Пиреју (3:0).

"Управо сам рекао да је Оливије Жиру сјајан центарфор, па сходно томе може се закључити да нећемо купити Карима Бензему", јасан је био Венгер и затим дао свој суд о проблему у ком се Бензема налази:

"Мислим да је то пре свега правно питање, а докле год је тако ми не можемо давати свој суд, већ морамо да сачекамо обраћање тужилаштва. Тренутно не може да игра за репрезентацију, а ја сматрам да тако треба и да остане докле год се истрага не заврши", заклучио је Арсен.

Коментари / 0

Оставите коментар