Venger: Imamo Žirua, šta će nam Benzema?!

Menadžer Arsenala Arsen Venger, po ko zna koji put, odbacio je tvrdnje da je zainteresovan za dovođenje Karima Benzeme.

Fudbal 12.12.2015 | 18:40
Venger: Imamo Žirua, šta će nam Benzema?!

Centarfor madridskog Reala nalazi se u velikim problemima proteklih meseci, uprkos tome što pruža očekivane partije na terenu.

Vengerov zemljak našao se u centru skandala u vezi sa ucenjivanjem kolege Matjua Valbuene, zbog čega je najpre izbačen iz nacionalnog tima, a preti mu i zatvorska kazna ako se dokaže da je kriv za iznudu.

To je ovoga puta bio povod da neko od novinara postavi pitanje koje kao po pravilu slušamo nekoliko puta godišnje, ali je 'Profesor' i sada istakao da nema transfer Benzeme u planu – istakavši da 'Tobdžije' već imaju igrača tog tpa u Olivijeu Žiruu.

Bivši napadač Monpeleljea bio je najzaslužniji za prolazak tima iz Londona u drugu fazu Lige šampiona, postigavši het-trik na odlučujućem gostovanju Olimpijakosu u Pireju (3:0).

"Upravo sam rekao da je Olivije Žiru sjajan centarfor, pa shodno tome može se zaključiti da nećemo kupiti Karima Benzemu", jasan je bio Venger i zatim dao svoj sud o problemu u kom se Benzema nalazi:

"Mislim da je to pre svega pravno pitanje, a dokle god je tako mi ne možemo davati svoj sud, već moramo da sačekamo obraćanje tužilaštva. Trenutno ne može da igra za reprezentaciju, a ja smatram da tako treba i da ostane dokle god se istraga ne završi", zaklučio je Arsen.

Komentari / 0

Ostavite komentar