Проституке не дају мира Београђанима

Да је жив, Самјуел Бекет би на Коњарнику сваке вечери могао да пише наставак култног дела "Чекајући Годоа". Десетак пријатељица ноћи овде чека муштерију, макрои вребају, а очајни станари вапе за полицијом и барем мало сна.

Србија 11.12.2015 | 19:53
Проституке не дају мира Београђанима

Зграде у улицама Карла Лукача, Гласиначкој, Др Зоре Илић Обрадовић и Владимира Томановића, надомак Плавог моста, претвориле су се последњих годину дана у праве јавне куће.

Толико јавне, да се "љубав" током ноћи води у улазу, лифту, под прозором, на паркингу. А и када није ту - бука, туча и зараза на сваком су ћошку. Као и четири видно промрзле, исцрпљене и запуштене девојке прексиноћ око 21 сат на углу са Улицом Војислава Илића.

На овом месту, усред насеља, проститутке раде свако вече после 19 сати

"Хоћемо да радимо" слоган незапослених, продавачице љубави изговарају малтене сваком мушком пролазнику усред стамбеног кварта.

"Мужу буквално скачу на шофершајбну. Толико су бахате, да препрече целу улицу, па их колима једва заобиђем. Снебивам се кад пролазим да их не изнервирам. Кад опште с муштеријама на паркингу, чекамо да заврше да би се ослободио паркинг.

Затекла сам и их у улазу, а она хладно каже "мало смо се љубакали". Ујутру је паркинг пун кондома да немаш где да згазиш. Осећамо се као грађани другог реда", жали се огорчена станарка.

Тата, шта се овде дешава?

Екипа "Блица" ухватила је пријатељице ноћи на тротоару, и то са прозора собе тринаестогодишњег сина огорченог станара. На срећу, дечаку ништа није било јасно.

- Тата, шта се овде дешава - зачуђено је питао малишан, на шта му је отац одговорио:

- Ништа сине, две тете и чика гледају да л' се види храм.

Радно време "краљицама тротоара" одређује мрак, па се зими сусрећу и с децом која се враћају из школе.

"Већ су на улици око 19 сати, а ту је близу ОШ "Стеван Синђелић". Моју ћерку чудно гледају. Хвалиле су јој качкет и бунду, па их више не носи јер се плаши да је не нападну. Сваке ноћи су ту, знамо им и имена. Недавно сам видела макроа да туче једну од њих. Галаме, вичу и стењу, не спавамо до јутра" прича узнемирено једна од мајки, и додаје да је чула да "услуге коштају од једне до две црвене".
Нажалост, станари више не знају коме да се жале.

"Безброј пута смо звали и полицију и комуналну полицију, али све је горе. Стално нам говоре да их зовемо кад их ухватимо на делу, а док они дођу, обави се овде више од стотину дела" истиче један од станара. У комуналној полицији тврде да је овај проблем у надлежности редовне полиције, од које стиже уобичајен одговор.

"Свакодневно обилазимо места на којим се окупљају особе које се одају проституцији, па и улице на Коњарнику. То је по закону прекршај за који је предвиђена казна затвора до 30 дана" кажу у полицији.

Извор: Блиц

Коментари / 11

Оставите коментар
Name

кјх

11.12.2015 19:12

Људима пи.ка на нос скоцила.

ОДГОВОРИТЕ
Name

стојцин

11.12.2015 19:18

А јест п..да појефтинила,скупље је отици попити двије пиве пред задругоу него пола сата гуслати

ОДГОВОРИТЕ
Name

...

11.12.2015 19:53

Сви упиру прстом у курву а сви би се покурвали!? Ста све ради ку*е због авантите...

Name

МИХАИЛО МИКИЋ

11.12.2015 19:22

Краљице ноћи желе само да раде и тако бавећи се најстаријим занатом на свијету похлепним мушкарцима да поклоне осим љубави трипер, сиду и друге полне болести. Зато немојте дирати СРБске краљице ноћи, и немојте да браниле њима да оне своју љубав за паре продају оном ко пара има већ умјесто прогона блудница региструје званично њихов занат и законски одредите порез на зараду. Због здравља свога и своје дјеце љепотице ноћи редовно водите код љекара на преглед. КО НИЈЕ ИСПОД ОКА ПОГЛЕДАО НАШЕ СРБСКЕ СЕКСИ УЧИТЕЉИЦЕ ЗА КОЈЕ СТРАНЦИ КАЖУ ДА СУ ОНЕ НАЈЉЕПШЕ ЖЕНЕ СВИЈЕТА НЕКА СЕ ПРВИ КАМЕНОМ БАЦИ НА ПРЕДИВНЕ КРАЊИЦЕ НОЋИ!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЦрноЦрвени

11.12.2015 20:00

Да видим радилово

Name

ЦрноЦрвени

11.12.2015 20:02

Радил ово

ОДГОВОРИТЕ
Name

киза

11.12.2015 20:05

Немојте прицати глупости. Код плавог моста их је увек било. И пре 15-так година су скакале људима на хаубе аутомобила. Ниста ново

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бели град

11.12.2015 20:19

Ето нама наш Београд и на шта изађе град због којег, ради његовог уживања, паде пола српских земаља. Све због да уживају Београђани, да могу у Египат љети, у Париз зими.

ОДГОВОРИТЕ
Name

соколац

11.12.2015 20:41

Камо среце да их је висе и по РС-у! На Сокоцу само мозес добити сикиру по глави

ОДГОВОРИТЕ
Name

Крајишник

11.12.2015 21:16

Лицемјерни смо људи. Све и један би кресао а овамо прича којешта. Немам ништа против проституције али имам против макроа. Њих не подносим. Ако се цурама ради, нека раде, али за себе. И то је то. Шта држава има с тим! Какве казне. Г.вна обична. Једино бих кажњавао наметљивост о којој овај лик прича. Ако су баш толико досадне. На то немају право. Не бих им увео никакав порез али би им увео да морају нон-стоп да се прегледају и да те прегледе имају документоване.

ОДГОВОРИТЕ
Name

хот спот

11.12.2015 21:33

Цуре дакле не ваљају ни кад дају ни кад не дају! Ови мушки су стварно серон.е

ОДГОВОРИТЕ