Prostituke ne daju mira Beograđanima

Da je živ, Samjuel Beket bi na Konjarniku svake večeri mogao da piše nastavak kultnog dela "Čekajući Godoa". Desetak prijateljica noći ovde čeka mušteriju, makroi vrebaju, a očajni stanari vape za policijom i barem malo sna.

Srbija 11.12.2015 | 19:53
Prostituke ne daju mira Beograđanima

Zgrade u ulicama Karla Lukača, Glasinačkoj, Dr Zore Ilić Obradović i Vladimira Tomanovića, nadomak Plavog mosta, pretvorile su se poslednjih godinu dana u prave javne kuće.

Toliko javne, da se "ljubav" tokom noći vodi u ulazu, liftu, pod prozorom, na parkingu. A i kada nije tu - buka, tuča i zaraza na svakom su ćošku. Kao i četiri vidno promrzle, iscrpljene i zapuštene devojke preksinoć oko 21 sat na uglu sa Ulicom Vojislava Ilića.

Na ovom mestu, usred naselja, prostitutke rade svako veče posle 19 sati

"Hoćemo da radimo" slogan nezaposlenih, prodavačice ljubavi izgovaraju maltene svakom muškom prolazniku usred stambenog kvarta.

"Mužu bukvalno skaču na šoferšajbnu. Toliko su bahate, da prepreče celu ulicu, pa ih kolima jedva zaobiđem. Snebivam se kad prolazim da ih ne iznerviram. Kad opšte s mušterijama na parkingu, čekamo da završe da bi se oslobodio parking.

Zatekla sam i ih u ulazu, a ona hladno kaže "malo smo se ljubakali". Ujutru je parking pun kondoma da nemaš gde da zgaziš. Osećamo se kao građani drugog reda", žali se ogorčena stanarka.

Tata, šta se ovde dešava?

Ekipa "Blica" uhvatila je prijateljice noći na trotoaru, i to sa prozora sobe trinaestogodišnjeg sina ogorčenog stanara. Na sreću, dečaku ništa nije bilo jasno.

- Tata, šta se ovde dešava - začuđeno je pitao mališan, na šta mu je otac odgovorio:

- Ništa sine, dve tete i čika gledaju da l' se vidi hram.

Radno vreme "kraljicama trotoara" određuje mrak, pa se zimi susreću i s decom koja se vraćaju iz škole.

"Već su na ulici oko 19 sati, a tu je blizu OŠ "Stevan Sinđelić". Moju ćerku čudno gledaju. Hvalile su joj kačket i bundu, pa ih više ne nosi jer se plaši da je ne napadnu. Svake noći su tu, znamo im i imena. Nedavno sam videla makroa da tuče jednu od njih. Galame, viču i stenju, ne spavamo do jutra" priča uznemireno jedna od majki, i dodaje da je čula da "usluge koštaju od jedne do dve crvene".
Nažalost, stanari više ne znaju kome da se žale.

"Bezbroj puta smo zvali i policiju i komunalnu policiju, ali sve je gore. Stalno nam govore da ih zovemo kad ih uhvatimo na delu, a dok oni dođu, obavi se ovde više od stotinu dela" ističe jedan od stanara. U komunalnoj policiji tvrde da je ovaj problem u nadležnosti redovne policije, od koje stiže uobičajen odgovor.

"Svakodnevno obilazimo mesta na kojim se okupljaju osobe koje se odaju prostituciji, pa i ulice na Konjarniku. To je po zakonu prekršaj za koji je predviđena kazna zatvora do 30 dana" kažu u policiji.

Izvor: Blic

Komentari / 11

Ostavite komentar
Name

kjh

11.12.2015 20:12

Ljudima pi.ka na nos skocila.

ODGOVORITE
Name

stojcin

11.12.2015 20:18

A jest p..da pojeftinila,skuplje je otici popiti dvije pive pred zadrugou nego pola sata guslati

ODGOVORITE
Name

...

11.12.2015 20:53

Svi upiru prstom u kurvu a svi bi se pokurvali!? Sta sve radi ku*e zbog avantite...

Name

МИХАИЛО МИКИЋ

11.12.2015 20:22

Краљице ноћи желе само да раде и тако бавећи се најстаријим занатом на свијету похлепним мушкарцима да поклоне осим љубави трипер, сиду и друге полне болести. Зато немојте дирати СРБске краљице ноћи, и немојте да браниле њима да оне своју љубав за паре продају оном ко пара има већ умјесто прогона блудница региструје званично њихов занат и законски одредите порез на зараду. Због здравља свога и своје дјеце љепотице ноћи редовно водите код љекара на преглед. КО НИЈЕ ИСПОД ОКА ПОГЛЕДАО НАШЕ СРБСКЕ СЕКСИ УЧИТЕЉИЦЕ ЗА КОЈЕ СТРАНЦИ КАЖУ ДА СУ ОНЕ НАЈЉЕПШЕ ЖЕНЕ СВИЈЕТА НЕКА СЕ ПРВИ КАМЕНОМ БАЦИ НА ПРЕДИВНЕ КРАЊИЦЕ НОЋИ!

ODGOVORITE
Name

CrnoCrveni

11.12.2015 21:00

Da vidim radilovo

Name

CrnoCrveni

11.12.2015 21:02

Radil ovo

ODGOVORITE
Name

kiza

11.12.2015 21:05

Nemojte pricati gluposti. Kod plavog mosta ih je uvek bilo. I pre 15-tak godina su skakale ljudima na haube automobila. Nista novo

ODGOVORITE
Name

Beli grad

11.12.2015 21:19

Eto nama naš Beograd i na šta izađe grad zbog kojeg, radi njegovog uživanja, pade pola srpskih zemalja. Sve zbog da uživaju Beograđani, da mogu u Egipat ljeti, u Pariz zimi.

ODGOVORITE
Name

sokolac

11.12.2015 21:41

Kamo srece da ih je vise i po RS-u! Na Sokocu samo mozes dobiti sikiru po glavi

ODGOVORITE
Name

Krajišnik

11.12.2015 22:16

Licemjerni smo ljudi. Sve i jedan bi kresao a ovamo priča koješta. Nemam ništa protiv prostitucije ali imam protiv makroa. Njih ne podnosim. Ako se curama radi, neka rade, ali za sebe. I to je to. Šta država ima s tim! Kakve kazne. G.vna obična. Jedino bih kažnjavao nametljivost o kojoj ovaj lik priča. Ako su baš toliko dosadne. Na to nemaju pravo. Ne bih im uveo nikakav porez ali bi im uveo da moraju non-stop da se pregledaju i da te preglede imaju dokumentovane.

ODGOVORITE
Name

hot spot

11.12.2015 22:33

Cure dakle ne valjaju ni kad daju ni kad ne daju! Ovi muški su stvarno seron.e

ODGOVORITE