Роналдо у Барси?! Компликовано, али не и немогуће...!

Прва звезда Реала није одбацио могућност да једног дана заигра у дресу највећих ривала Мадриђана, јер како тврди у "фудбалу ништа није сигурно".

Фудбал 12.12.2015 | 17:20
Роналдо у Барси?! Компликовано, али не и немогуће...!

Кристијана Роналда многи (читај: сви) велики клубови желели би да виде у својим редовима. Он са Реал Мадридом има уговор до 2018. године, али да ли ће остати на Сантјаго Бернанбеу до истека истог? Е, то није сигурно.

Португалац је отворено причао о могућностима промене средине.

Он је рекао да би са садашње тачке гледишта "било компликовано" да заигра за Барселону или Манчестер јунајтед, али и да у "фудбалу ништа није сигурно".

Он тако није затворио врата било којој лиги или клубу, али ни одбацио могућност да једног дана заигра за неког великог Реаловог ривала.

"Било би компликовано, али...", рекао је прво Роналдо, а онда направио дугу паузу. "Постоје ствари које су јасне на помен, као рецимо да је готово немогуће да ћу једног дана заиграти за Барселону, или за неки енглески ривалски клуб Манчестер јунајтеда... Али то није 100 одсто гарантовано. Као што сам рекао и раније, у фудбалу ништа није сигурно", рекао је за АП Роналдо.

Он је открио да ће када дође време за промене размотрити све могућности.

"Све је отворено, све лиге. Можда ћу завршити каријеру у Реалу. Само сам искрен... Заиста не знам шта ће се догодити сутра. Да сам 75 одсто сигуран ја бих то рекао, не би било проблема. Али стварно немам појма шта ће бити", додао је Португалац.

Он каже да не размишља много унапред.

"Не знамо шта доноси сутра, па и не размишљам много о томе. Када си професионалац у фудбалу, све је неизвесно, због чега више волим да будем у садашњости. Моја садашњост је добра и заиста уживам у Реалу. Али за неколико година заиста не знам како ћу размишљати".

Тренутно не види себе америчкој МЛС, лиги која је многим искусним играчима који су се прославили у Европи постала уобичајена рута на путу ка завршетку каријере.

"Тренутно себе не видим у америчкој лиги, али то је сада. За две или три године можда ћу размишљати другачије".

Недавни разговор са Лораном Бланом покренуо је спекулације да би могао да се пресели у ПСЖ, али је он демантовао да ће ускоро напустити Мадрид.

"Како се буде ближио крај мог уговора са Реалом мораћу да одлучим да ли остајем у Мадриду, да ли ћу пронаћи нови клуб, или ћу завршити каријеру за неколико година. То су нормалне ствари. Нисам због тога забринут, јер сам свестан да све има свој почетак и крај и спреман сам за то. Дакле спреман сам за све три опције... Јер то је мој посао", завршио је Роналдо.

Коментари / 0

Оставите коментар