Ronaldo u Barsi?! Komplikovano, ali ne i nemoguće...!

Prva zvezda Reala nije odbacio mogućnost da jednog dana zaigra u dresu najvećih rivala Madriđana, jer kako tvrdi u "fudbalu ništa nije sigurno".

Fudbal 12.12.2015 | 17:20
Ronaldo u Barsi?! Komplikovano, ali ne i nemoguće...!

Kristijana Ronalda mnogi (čitaj: svi) veliki klubovi želeli bi da vide u svojim redovima. On sa Real Madridom ima ugovor do 2018. godine, ali da li će ostati na Santjago Bernanbeu do isteka istog? E, to nije sigurno.

Portugalac je otvoreno pričao o mogućnostima promene sredine.

On je rekao da bi sa sadašnje tačke gledišta "bilo komplikovano" da zaigra za Barselonu ili Mančester junajted, ali i da u "fudbalu ništa nije sigurno".

On tako nije zatvorio vrata bilo kojoj ligi ili klubu, ali ni odbacio mogućnost da jednog dana zaigra za nekog velikog Realovog rivala.

"Bilo bi komplikovano, ali...", rekao je prvo Ronaldo, a onda napravio dugu pauzu. "Postoje stvari koje su jasne na pomen, kao recimo da je gotovo nemoguće da ću jednog dana zaigrati za Barselonu, ili za neki engleski rivalski klub Mančester junajteda... Ali to nije 100 odsto garantovano. Kao što sam rekao i ranije, u fudbalu ništa nije sigurno", rekao je za AP Ronaldo.

On je otkrio da će kada dođe vreme za promene razmotriti sve mogućnosti.

"Sve je otvoreno, sve lige. Možda ću završiti karijeru u Realu. Samo sam iskren... Zaista ne znam šta će se dogoditi sutra. Da sam 75 odsto siguran ja bih to rekao, ne bi bilo problema. Ali stvarno nemam pojma šta će biti", dodao je Portugalac.

On kaže da ne razmišlja mnogo unapred.

"Ne znamo šta donosi sutra, pa i ne razmišljam mnogo o tome. Kada si profesionalac u fudbalu, sve je neizvesno, zbog čega više volim da budem u sadašnjosti. Moja sadašnjost je dobra i zaista uživam u Realu. Ali za nekoliko godina zaista ne znam kako ću razmišljati".

Trenutno ne vidi sebe američkoj MLS, ligi koja je mnogim iskusnim igračima koji su se proslavili u Evropi postala uobičajena ruta na putu ka završetku karijere.

"Trenutno sebe ne vidim u američkoj ligi, ali to je sada. Za dve ili tri godine možda ću razmišljati drugačije".

Nedavni razgovor sa Loranom Blanom pokrenuo je spekulacije da bi mogao da se preseli u PSŽ, ali je on demantovao da će uskoro napustiti Madrid.

"Kako se bude bližio kraj mog ugovora sa Realom moraću da odlučim da li ostajem u Madridu, da li ću pronaći novi klub, ili ću završiti karijeru za nekoliko godina. To su normalne stvari. Nisam zbog toga zabrinut, jer sam svestan da sve ima svoj početak i kraj i spreman sam za to. Dakle spreman sam za sve tri opcije... Jer to je moj posao", završio je Ronaldo.

Komentari / 0

Ostavite komentar