СЛС: Звезда јури рекорд, Партизан опоравак!

Црвена звезда играће против Радника из Сурдулице, а у "малом" градском дербију Рад ће бити домаћин Партизану.

Фудбал 12.12.2015 | 12:00
СЛС: Звезда јури рекорд, Партизан опоравак!

Звезда ће у суботу од 18 часова на стадиону "Рајко Митић" играти против Радника из Сурдулице и покушаће да оствари 18. узастопну победу у првенству.

У прошлом колу ’црвено–бели’ су победили Чукарички са 7:2, а Радник је победио ОФК Београд са 2:0 и покушаће да остане непоражен и другу узастопну утакмицу.

’Црвено–бели’ су први на табели са 56 бодова, а Радник на 10. месту има 24 бода.

Фудбалери Партизана играју у недељу од 13 часова на гостовању против Рада и покушаће да победе како би се искупили за пораз од Војводине у прошлом колу. ’Црно–бели’ у дуел улазе после тешке елиминације из Лиге Европе и пораза од Аугзбурга од 1:3. Партизан је до 88. минута имао активан резултат, али није успео да га сачува па на пролеће неће играти у Европи.

Рад ће покушати да прекине низ од 10 утакмица без победе и "одлепи" се са дна табеле. Партизан је четврти на табели са 32 бода, а Рад на претпоследњем 15. месту има 15 бодова.

Другопласирани Борац играће у суботу од 13 часова у Чачку против Младости из Лучана и покушаће да оствари трећу узастопну победу како би задржао друго место на табели.

Борац је у прошлом колу победио Јавор са 1:0, а Младост је истим резултатом савладала Рад. Екипа из Чачка на другом месту на табели има 37 бодова, 19 мање од Звезде, а Младост је осма на табели са 27 бодова.

Фудбалери Војводине играју у суботу од 15 часова против Јагодине и покушаће да остваре четврту узастопну победу и поправе пласман на табели. Новосадјани су у прошлом колу победили Партизан са 2:0, а Јагодина је освојила бод против Спартака, 1:1.

Војводина је шеста на табели са 31 бодом, а Јагодина је 14. на табели са 16 бодова и последње две утакмице је без победе.

ОФК Београд сутра од 13 часова на домаћем терену игра против Јавора и покушаће да прекине низ од два пораза, Вождовац игра против Металца од 13 часова, док Нови Пазар игра у исто време у Суботици против Спартака и жели другу узастопну победу како би се попео у средину табеле.

Парови 21. кола Суперлиге Србије:

Субота:
Борац – Младост (13.00)
ОФК Београд – Јавор (13.00)
Спартак – Нови Пазар (13.00)
Вождовац – Металац (13.00)
Војводина – Јагодина (15.00)
Црвена звезда – Радник (18.00)

Недеља:
Рад – Партизан (13.00)

Коментари / 0

Оставите коментар