Пожаревац: Мајка убила тек рођену бебу

Обдукциони налаз који је стигао у Више тужилаштво у Пожаревцу потврдио је сумње полиције да је Силвана Т. из једног околног села убила тек рођеног сина тако што му је смрскала лобању, сазнаје „Ало!“. Према извјештају с обдукције, маленом дјечаку су на неколико мјеста видљиви преломи костију лобање!

Србија 11.12.2015 | 11:55
Пожаревац: Мајка убила тек рођену бебу

“Дијете је рођено живо и здраво, након чега је наступила насилна смрт. У питању су механичке повреде лобање, усљед чега је дијете и преминуло”, објашњава извор листа “Ало” близак случају.

Према ријечима извора, даља истрага ће утврдити да ли је мајка дијете тукла рукама или је у питању неки туп предмет.

Како „Ало!“ сазнаје, Силвана Т. је у уторак по подне рекла инспекторима да је родила мртво дијете. Међутим, љекари су примијетили повреде које су указивале на насилну смрт. Обдукција је потврдила да се ради о убиству, а не о природној смрти. Ухапшена жена саслушана је у полицији у Пожаревцу, а протв ње је поднесена кривична пријава за убиство дјетета при порођају. Она је, незванично, тврдила да нема никакве везе с убиством и да се ради о несрећи.

Овај случај нико од комшија, а ни пријатеља Силване Т. није желио да коментарише.

“Комшиница није код куће. Не знамо ни да је била трудна. Повучена је и никоме од нас није се повјеравала. Знамо само да је овдје била полиција и ништа више”, прича једна од Силваниних комшиница.

Иначе, према кривичном закону Србије, Силвани Т. пријети до пет година затвора због убиства тек рођеног сина.
Мајка у болници

Како „Ало!“ сазнаје, Силвана Т. је након саслушања у полицији хитно пребачена у болницу због лошег здравственог стања.

“Била је у веома запуштеном стању, али сада се опоравља и ускоро ће бити пуштена на кућно лијечење. Била је и психички нестабилна, тако да је с њом била отежана и комуникација”, додаје извор листа.

(Ало)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Црни

11.12.2015 10:15

Ова гора од терориста мислио сад да од терориста нема горих

ОДГОВОРИТЕ