Požarevac: Majka ubila tek rođenu bebu

Obdukcioni nalaz koji je stigao u Više tužilaštvo u Požarevcu potvrdio je sumnje policije da je Silvana T. iz jednog okolnog sela ubila tek rođenog sina tako što mu je smrskala lobanju, saznaje „Alo!“. Prema izvještaju s obdukcije, malenom dječaku su na nekoliko mjesta vidljivi prelomi kostiju lobanje!

Srbija 11.12.2015 | 11:55
Požarevac: Majka ubila tek rođenu bebu

“Dijete je rođeno živo i zdravo, nakon čega je nastupila nasilna smrt. U pitanju su mehaničke povrede lobanje, usljed čega je dijete i preminulo”, objašnjava izvor lista “Alo” blizak slučaju.

Prema riječima izvora, dalja istraga će utvrditi da li je majka dijete tukla rukama ili je u pitanju neki tup predmet.

Kako „Alo!“ saznaje, Silvana T. je u utorak po podne rekla inspektorima da je rodila mrtvo dijete. Međutim, ljekari su primijetili povrede koje su ukazivale na nasilnu smrt. Obdukcija je potvrdila da se radi o ubistvu, a ne o prirodnoj smrti. Uhapšena žena saslušana je u policiji u Požarevcu, a protv nje je podnesena krivična prijava za ubistvo djeteta pri porođaju. Ona je, nezvanično, tvrdila da nema nikakve veze s ubistvom i da se radi o nesreći.

Ovaj slučaj niko od komšija, a ni prijatelja Silvane T. nije želio da komentariše.

“Komšinica nije kod kuće. Ne znamo ni da je bila trudna. Povučena je i nikome od nas nije se povjeravala. Znamo samo da je ovdje bila policija i ništa više”, priča jedna od Silvaninih komšinica.

Inače, prema krivičnom zakonu Srbije, Silvani T. prijeti do pet godina zatvora zbog ubistva tek rođenog sina.
Majka u bolnici

Kako „Alo!“ saznaje, Silvana T. je nakon saslušanja u policiji hitno prebačena u bolnicu zbog lošeg zdravstvenog stanja.

“Bila je u veoma zapuštenom stanju, ali sada se oporavlja i uskoro će biti puštena na kućno liječenje. Bila je i psihički nestabilna, tako da je s njom bila otežana i komunikacija”, dodaje izvor lista.

(Alo)

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Crni

11.12.2015 11:15

Ova gora od terorista mislio sad da od terorista nema gorih

ODGOVORITE