Мирослав Илић концертом прославио 65. рођендан

Славуј из Мрчајеваца, како многи зову Мирослава Илића, синоћ је традиционално свој рођендан прославио са публиком. Он је одржао први, од два заказана концерта, у препуном центру "Сава".

Забава 11.12.2015 | 08:59
Мирослав Илић концертом прославио 65. рођендан

- Ово је 15. концерт који организујем за свој рођендан. После толико година више немам трему, а за вечерашњи наступ ме је обукла супруга. Иначе овај концерт ћу посветити мојим преминулим родитељима - рекао је Мирослав пред концерт.

На бину је изашао у пратњи оркестра Мише Мијатовића, а пре него што је почео са хитовима обратио се публици.

- Да ли постоји нешто што вам нисам рекао за све ове године? Знате да сте најбоља публика на свету и да вас неизмерно волим. Код мене никад није било тајне, све сам причао кад је требало. Вежите се и хајде да почнемо са певањем - поздравио је Мирослав публику.

Пре него што је почео да пева "Још те нешто чини изузетном" сачекало га је изненађење. Две девојчице из публике су се попеле на бину како би певачу честитале рођендан. Док му је једна поклонила плишаног меду, а он јој се захвалио речима: "поздрави баку", друга му је дала корпу са цвећем.

Онда су уследили хитови попут "Божанствена жено", "Теби", "Није живот једна жена", "Јесен седамдесет и неке"...

Њега су из првих редова бодрили ћерка Марија са супругом Драганом Шутановцем и децом, Марина Туцаковић и Саша Матић.

Блиц

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Сретан родјендан

13.12.2015 18:15

Пуно и мало година овиси како се гледа. Једна каријера коју је теско направити у два зивота. Пјесме које су постале вец и изворне толико сy се сазивиле с нама. Пуно година ако се гледа дјецак у господину Илицу. Он је вољен од свих и зелим му јос пуно родјендана

ОДГОВОРИТЕ