Miroslav Ilić koncertom proslavio 65. rođendan

Slavuj iz Mrčajevaca, kako mnogi zovu Miroslava Ilića, sinoć je tradicionalno svoj rođendan proslavio sa publikom. On je održao prvi, od dva zakazana koncerta, u prepunom centru "Sava".

Zabava 11.12.2015 | 08:59
Miroslav Ilić koncertom proslavio 65. rođendan

- Ovo je 15. koncert koji organizujem za svoj rođendan. Posle toliko godina više nemam tremu, a za večerašnji nastup me je obukla supruga. Inače ovaj koncert ću posvetiti mojim preminulim roditeljima - rekao je Miroslav pred koncert.

Na binu je izašao u pratnji orkestra Miše Mijatovića, a pre nego što je počeo sa hitovima obratio se publici.

- Da li postoji nešto što vam nisam rekao za sve ove godine? Znate da ste najbolja publika na svetu i da vas neizmerno volim. Kod mene nikad nije bilo tajne, sve sam pričao kad je trebalo. Vežite se i hajde da počnemo sa pevanjem - pozdravio je Miroslav publiku.

Pre nego što je počeo da peva "Još te nešto čini izuzetnom" sačekalo ga je iznenađenje. Dve devojčice iz publike su se popele na binu kako bi pevaču čestitale rođendan. Dok mu je jedna poklonila plišanog medu, a on joj se zahvalio rečima: "pozdravi baku", druga mu je dala korpu sa cvećem.

Onda su usledili hitovi poput "Božanstvena ženo", "Tebi", "Nije život jedna žena", "Jesen sedamdeset i neke"...

Njega su iz prvih redova bodrili ćerka Marija sa suprugom Draganom Šutanovcem i decom, Marina Tucaković i Saša Matić.

Blic

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Sretan rodjendan

13.12.2015 18:15

Puno i malo godina ovisi kako se gleda. Jedna karijera koju je tesko napraviti u dva zivota. Pjesme koje su postale vec i izvorne toliko sy se sazivile s nama. Puno godina ako se gleda djecak u gospodinu Ilicu. On je voljen od svih i zelim mu jos puno rodjendana

ODGOVORITE