Марина Туцаковић љута на Шабана

Пошто је изјавио да чланица жирија „Пинкових звезда“ наплаћује певачима 10.000 евра за текстове, Шабан Шаулић остао без пријатељице.

Забава 11.12.2015 | 08:54
Марина Туцаковић љута на Шабана

Иако су дуго били блиски пријатељи, фолк певач Шабан Шаулић и текстописац Марина Туцаковић заратили су због једне, како Марина каже, непромишљене реченице њеног пријатеља.

Наиме, Шаулић је у интервјуу за један недељник изјавио како Марина своје текстове скупо наплаћује.

- Моје песме са мелодијом и текстом коштају 2.500 евра, ја симболично наплаћујем. А Марина Туцаковић тражи и по 10.000 евра само за текст - изјавио је Шаулић.

Марина је била изразито револтирана том његовом изјавом.

- Шокирана сам. У почетку нисам могла да верујем да је тако нешто рекао, а онда сам се уверила када сам прочитала. То је заиста лаж и не знам чему то. Ми смо били блиски пријатељи, али очигледно сам само ја тако схватала. Шабан добро зна да ја никада нисам толико наплаћивала текстове и требало је добро да размисли пре него што је изговорио такву глупост. Верујем да би он волео да може да наплаћује текстове толико, али не може. Као што не могу ни ја. Нисам се чула са њим после те изјаве. Никада га више нећу позвати - рекла је Марина за „Блиц“.

Блиц

Коментари / 0

Оставите коментар