Велика фрка у свлачионици Јунајтеда!

Мата се истопио од беса, екипа зачуђена Ван Галовим поступцима! Пораз Црвених ђавола отворио болну рану, а нико не може да схвати зашто је холандски стручњак повукао одређене потезе.

Фудбал 11.12.2015 | 22:00
Велика фрка у свлачионици Јунајтеда!

Манчестер Јунајтед неславно је завршио своје путешествије у Лиги шампиона, а после пораза од Волфзбурга (2:3) огласили су се сви аларми на Олд Трафорду. Будућност Луја ван Гала на клупи Ђавола поново је доведена у питање, а угледни британски дневник Тајмс донео је потврдио је причу о којој се шушкало непосредно по завршетку утакмице на Фолксваген Арени, а која ће засигурно подићи велику прашину на Острву.

Наиме, лист наводи да је настала фрка у свлачионици после утакмице, а да је све било узроковано Ван Галовим потезом да у 69. минуту из игре изведе Хуана Мату, до тог момента најбољег играча Јунајтеда. Волфзбург је тада водио резултатом 2:1, а Мату је на терену одменио голобради Ник Пауел.

Овај Ван Галов потез оставио је и готово целу екипу без текста, а Хуан Мата је, према сазнањима, полудео зато што је утакмицу завршио раније. Иначе, истиче се да је тим остао у чуду не због Пауеловог уласка у игру, већ због тога што је шпански плејмејкер изашао. Према мишљењу многих критичара, био је то детаљ који је Јунајтеду пресудио.

После великог неуспеха острвског и европског великана у најјачем континенталном такмичењу Тајмс је поставио логично питање Ван Галове политике рада, али и још једном нагласио да је Холанђанин врло близу отказа.

Коментари / 0

Оставите коментар