Velika frka u svlačionici Junajteda!

Mata se istopio od besa, ekipa začuđena Van Galovim postupcima! Poraz Crvenih đavola otvorio bolnu ranu, a niko ne može da shvati zašto je holandski stručnjak povukao određene poteze.

Fudbal 11.12.2015 | 22:00
Velika frka u svlačionici Junajteda!

Mančester Junajted neslavno je završio svoje putešestvije u Ligi šampiona, a posle poraza od Volfzburga (2:3) oglasili su se svi alarmi na Old Trafordu. Budućnost Luja van Gala na klupi Đavola ponovo je dovedena u pitanje, a ugledni britanski dnevnik Tajms doneo je potvrdio je priču o kojoj se šuškalo neposredno po završetku utakmice na Folksvagen Areni, a koja će zasigurno podići veliku prašinu na Ostrvu.

Naime, list navodi da je nastala frka u svlačionici posle utakmice, a da je sve bilo uzrokovano Van Galovim potezom da u 69. minutu iz igre izvede Huana Matu, do tog momenta najboljeg igrača Junajteda. Volfzburg je tada vodio rezultatom 2:1, a Matu je na terenu odmenio golobradi Nik Pauel.

Ovaj Van Galov potez ostavio je i gotovo celu ekipu bez teksta, a Huan Mata je, prema saznanjima, poludeo zato što je utakmicu završio ranije. Inače, ističe se da je tim ostao u čudu ne zbog Pauelovog ulaska u igru, već zbog toga što je španski plejmejker izašao. Prema mišljenju mnogih kritičara, bio je to detalj koji je Junajtedu presudio.

Posle velikog neuspeha ostrvskog i evropskog velikana u najjačem kontinentalnom takmičenju Tajms je postavio logično pitanje Van Galove politike rada, ali i još jednom naglasio da je Holanđanin vrlo blizu otkaza.

Komentari / 0

Ostavite komentar