Роналдо: Лични проблеми су утицали на моју форму!

Најбољи фудбалер света Кристијано Роналдо признао је да су приватни проблеми утицали на његову форму у дресу Реала од почетка сезоне.

Фудбал 12.12.2015 | 14:40
Роналдо: Лични проблеми су утицали на моју форму!

Португалац, који је уписао четири гола у тријумфу над Малмеом у последњем колу групне фазе Лиге шампиона са 8:0, није постигао гол на шест од првих седам утакмица ‘краљевског клуба’ у Примери.

Роналдо се такође нашао на удару због својих игара и понашања на терену, а шпански медији су спекулисали и да има лош однос са новим тренером Рафаелом Бенитесом.

Међутим, пошто је постао најбољи стрелац групне фазе Лиге шампиона у једној сезони са 11 голова, Роналдо је појаснио да су проблеми које је имао ван терена имали утицај на његова издања на њему.

“Био сам испод свог нивоа, али много тога ми се дешавало. Срећан сам каква је ситуација сада, али сам на почетку сезоне имао личне проблеме”, истакао је Роналдо.

Приватни живот 30-годишњег фудбалера се нашао у центру пажње прошле недеље, због тврдњи једног француског новинара да је Роналдо хомосексуалац и да је у вези са мароканским боксером Бадром Харијем. Поједини медији су чак наговестили да су челници Реала били забринути због његових сталних путовања у Мароко.

И Роналдо и Хари су последњих недеља и месеци објављивали бројне заједничке фотографије на друштвеним мрежама, али је португалски фудбалер одбио да појасни какве је привате проблеме имао. Само је истакао да није лако могао да их се отараси.

Коментари / 0

Оставите коментар