Ronaldo: Lični problemi su uticali na moju formu!

Najbolji fudbaler sveta Kristijano Ronaldo priznao je da su privatni problemi uticali na njegovu formu u dresu Reala od početka sezone.

Fudbal 12.12.2015 | 14:40
Ronaldo: Lični problemi su uticali na moju formu!

Portugalac, koji je upisao četiri gola u trijumfu nad Malmeom u poslednjem kolu grupne faze Lige šampiona sa 8:0, nije postigao gol na šest od prvih sedam utakmica ‘kraljevskog kluba’ u Primeri.

Ronaldo se takođe našao na udaru zbog svojih igara i ponašanja na terenu, a španski mediji su spekulisali i da ima loš odnos sa novim trenerom Rafaelom Benitesom.

Međutim, pošto je postao najbolji strelac grupne faze Lige šampiona u jednoj sezoni sa 11 golova, Ronaldo je pojasnio da su problemi koje je imao van terena imali uticaj na njegova izdanja na njemu.

“Bio sam ispod svog nivoa, ali mnogo toga mi se dešavalo. Srećan sam kakva je situacija sada, ali sam na početku sezone imao lične probleme”, istakao je Ronaldo.

Privatni život 30-godišnjeg fudbalera se našao u centru pažnje prošle nedelje, zbog tvrdnji jednog francuskog novinara da je Ronaldo homoseksualac i da je u vezi sa marokanskim bokserom Badrom Harijem. Pojedini mediji su čak nagovestili da su čelnici Reala bili zabrinuti zbog njegovih stalnih putovanja u Maroko.

I Ronaldo i Hari su poslednjih nedelja i meseci objavljivali brojne zajedničke fotografije na društvenim mrežama, ali je portugalski fudbaler odbio da pojasni kakve je private probleme imao. Samo je istakao da nije lako mogao da ih se otarasi.

Komentari / 0

Ostavite komentar