Видео: Она је ММА борац и не плаши се да упропасти ово лијепо лице!

Ова Балканка је синоним лепоте у Њујорку, али мушкарци имају добар разлог зашто је се плаше! Реченица "лепота која убија" је коначно пронашла правог власника - једва пунолетна Мелиса Балић (18) освојила је срца Њујорчана где од рођења живи, али улила им и страх у кости пошто важи за једног од најперспективнијих младих ММА бораца у Сједињеним Америчким Државама.

Остали спортови 12.12.2015 | 13:00
Видео: Она је ММА борац и не плаши се да упропасти ово лијепо лице!

Мелиса је родом са Балкана, тачније из Гусиња, малог црногорског града, а за "24 сата" испричала је како је ушла у воде кикбокса и ММА.

- Од рођења живим у Њујорку, у Квинсу, а за ММА сам се заинтересовала када сам имала само 12 година. Волим тренинге, као да тих два сата изађем из устаљених граница живота, искључим телефон и посветим се томе што радим. Чини ме срећном то што живим здраво, тако се и храним, све ми иде онако како сам замислила од првог тренутка каријере - рекла је Мелиса за "24 сата".

Колико утисак крхкости код једне девојке може да завара, управо је Балићева пример која тренира у чувеној школи Тајгер Шулмана.

- Борба заиста није свима у плану и није по среди, схватам, али као јединка се употпуности залажем да девојке тренирају овакве врсте вештина како би могле да се одбране у датим ситуацијама - навела је Мелиса.

Млада Американка балканског порекла за идола има Ронду Роузи, једну од напознатијих женских ММБА бораца у САД.

- Дефинитивно Ронда! Она је екстремно талентована, а пре свега даје лекције свима како једна особа може да буде у исто време женствена и паклен борац - нагласила је Балићева.

Мелиса сваког лета долази у Црну Гору где има кућу, а у ближој будућности јој је циљ да се што боље прогура у свету ултимат фајта.

- Желим да прокрчим свој пут ка слави, желим да успем у ултимат фајту. Осећам се добро и константно напредујем, тако макар сви стручњаци овде тврде. Гледаћу да што више тренирам и лепоту и снагу спојим у једно - закључила је Мелиса.

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Дон

12.12.2015 12:48

Мелиса Бошњакиња

ОДГОВОРИТЕ