Video: Ona je MMA borac i ne plaši se da upropasti ovo lijepo lice!

Ova Balkanka je sinonim lepote u Njujorku, ali muškarci imaju dobar razlog zašto je se plaše! Rečenica "lepota koja ubija" je konačno pronašla pravog vlasnika - jedva punoletna Melisa Balić (18) osvojila je srca Njujorčana gde od rođenja živi, ali ulila im i strah u kosti pošto važi za jednog od najperspektivnijih mladih MMA boraca u Sjedinjenim Američkim Državama.

Ostali sportovi 12.12.2015 | 13:00
Video: Ona je MMA borac i ne plaši se da upropasti ovo lijepo lice!

Melisa je rodom sa Balkana, tačnije iz Gusinja, malog crnogorskog grada, a za "24 sata" ispričala je kako je ušla u vode kikboksa i MMA.

- Od rođenja živim u Njujorku, u Kvinsu, a za MMA sam se zainteresovala kada sam imala samo 12 godina. Volim treninge, kao da tih dva sata izađem iz ustaljenih granica života, isključim telefon i posvetim se tome što radim. Čini me srećnom to što živim zdravo, tako se i hranim, sve mi ide onako kako sam zamislila od prvog trenutka karijere - rekla je Melisa za "24 sata".

Koliko utisak krhkosti kod jedne devojke može da zavara, upravo je Balićeva primer koja trenira u čuvenoj školi Tajger Šulmana.

- Borba zaista nije svima u planu i nije po sredi, shvatam, ali kao jedinka se upotpunosti zalažem da devojke treniraju ovakve vrste veština kako bi mogle da se odbrane u datim situacijama - navela je Melisa.

Mlada Amerikanka balkanskog porekla za idola ima Rondu Rouzi, jednu od napoznatijih ženskih MMBA boraca u SAD.

- Definitivno Ronda! Ona je ekstremno talentovana, a pre svega daje lekcije svima kako jedna osoba može da bude u isto vreme ženstvena i paklen borac - naglasila je Balićeva.

Melisa svakog leta dolazi u Crnu Goru gde ima kuću, a u bližoj budućnosti joj je cilj da se što bolje progura u svetu ultimat fajta.

- Želim da prokrčim svoj put ka slavi, želim da uspem u ultimat fajtu. Osećam se dobro i konstantno napredujem, tako makar svi stručnjaci ovde tvrde. Gledaću da što više treniram i lepotu i snagu spojim u jedno - zaključila je Melisa.

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Don

12.12.2015 12:48

Melisa Bošnjakinja

ODGOVORITE