Коста: Сви ме воле - зато нисам кажњен!

Шпански нападач одлучан да остане у Челсију. Говорио о свом односу са Мурињом и саиграчима, а каже да је разлог зашто није кажњен због "маркер инцидента" тај да га сви у клубу обожавају.

Фудбал 14.12.2015 | 08:40
Коста: Сви ме воле - зато нисам кажњен!

Тешко је избројати колико инцидената се везало уз име Дијега Косте откако је стигао у Лондон, а још је теже да ли је више било оних које је направио на терену или ван терена.

У среду је напао и свог колегу из репрезентације Икера Касиљаса, па су медији скоро и заборавили на инцидент од пре две недеље када је незадовољан тиме што неће ући у игру - бацио маркер у правцу Жозеа Муриња.

На том мечу је уместо њега у нападу играо Еден Азар, играч који иначе не игра на тој позицији, па је натурализовани Шпанац још једном показао свој темперамент. Жозе Мурињо је као ретко када стао у заштиту Косте и рекао да је то урадио импулсивно, те да не вреди причати о томе.

"Људи су направили велику забаву од тога", почео је причу Дијего Коста за ИБТимес.

"Да сам желео да бацим маркер на њега било би немогуће да промашим јер сам био врло близу. Без обзира на то, моје понашање није било добро. Показао сам непоштовање не само према њему, него и према саиграчима", казао је Дијего.

"Мене читава "свлачионица" обожава, па се ништа није десило", нашалио се Коста (или није) да је то разлог због кога није кажњен.

Против Порта је имао неколико шанси за гол, није их искористио, али је после његовог шута фудбалер Порта послао лопту у сопствену мрежу. Да ли ће то бити довољно да га Мурињо и овог викенда уврсти у стартних 11 или ће потражити новог нападача у јануару?

"Не треба ми неко да ми говори да играм лоше - ја то знам. Мурињо је причао са мном и заиста не мора да ми објашњава зашто ме је изоставио из тима. Јасно је да сам играо лоше, а нас двојица имамо сјајан однос. Изгледа да медији у Енглеској заиста желе да напустим ову земљу што пре и да зато стално пишу о мом одласку", казао је Коста.

Али да га сви у Челсију воле, док га други навијачи не подносе - није далеко од истине. Управо њему навијачи на "Стамфорд Бриџу" највише певају уз наравно Жозеа Муриња, па ако је својим поступцима желео да купи наклоност оних који подржавају Челси, изгледа да је успео.

Коментари / 0

Оставите коментар