Kosta: Svi me vole - zato nisam kažnjen!

Španski napadač odlučan da ostane u Čelsiju. Govorio o svom odnosu sa Murinjom i saigračima, a kaže da je razlog zašto nije kažnjen zbog "marker incidenta" taj da ga svi u klubu obožavaju.

Fudbal 14.12.2015 | 08:40
Kosta: Svi me vole - zato nisam kažnjen!

Teško je izbrojati koliko incidenata se vezalo uz ime Dijega Koste otkako je stigao u London, a još je teže da li je više bilo onih koje je napravio na terenu ili van terena.

U sredu je napao i svog kolegu iz reprezentacije Ikera Kasiljasa, pa su mediji skoro i zaboravili na incident od pre dve nedelje kada je nezadovoljan time što neće ući u igru - bacio marker u pravcu Žozea Murinja.

Na tom meču je umesto njega u napadu igrao Eden Azar, igrač koji inače ne igra na toj poziciji, pa je naturalizovani Španac još jednom pokazao svoj temperament. Žoze Murinjo je kao retko kada stao u zaštitu Koste i rekao da je to uradio impulsivno, te da ne vredi pričati o tome.

"Ljudi su napravili veliku zabavu od toga", počeo je priču Dijego Kosta za IBTimes.

"Da sam želeo da bacim marker na njega bilo bi nemoguće da promašim jer sam bio vrlo blizu. Bez obzira na to, moje ponašanje nije bilo dobro. Pokazao sam nepoštovanje ne samo prema njemu, nego i prema saigračima", kazao je Dijego.

"Mene čitava "svlačionica" obožava, pa se ništa nije desilo", našalio se Kosta (ili nije) da je to razlog zbog koga nije kažnjen.

Protiv Porta je imao nekoliko šansi za gol, nije ih iskoristio, ali je posle njegovog šuta fudbaler Porta poslao loptu u sopstvenu mrežu. Da li će to biti dovoljno da ga Murinjo i ovog vikenda uvrsti u startnih 11 ili će potražiti novog napadača u januaru?

"Ne treba mi neko da mi govori da igram loše - ja to znam. Murinjo je pričao sa mnom i zaista ne mora da mi objašnjava zašto me je izostavio iz tima. Jasno je da sam igrao loše, a nas dvojica imamo sjajan odnos. Izgleda da mediji u Engleskoj zaista žele da napustim ovu zemlju što pre i da zato stalno pišu o mom odlasku", kazao je Kosta.

Ali da ga svi u Čelsiju vole, dok ga drugi navijači ne podnose - nije daleko od istine. Upravo njemu navijači na "Stamford Bridžu" najviše pevaju uz naravno Žozea Murinja, pa ako je svojim postupcima želeo da kupi naklonost onih koji podržavaju Čelsi, izgleda da je uspeo.

Komentari / 0

Ostavite komentar