Предсједник Роме бијесан: Није тачно да их за**ле!

Председник Роме Џејмс Палота напао је медије због константних критика на рачун првотимаца 'Вучице', иако су оне и те како оправдане.

Фудбал 12.12.2015 | 15:20
Предсједник Роме бијесан: Није тачно да их за**ле!

Екипа Рудија Гарсије успела је некако да остане непоражена од БАТЕ Борисова на Олимпику (0:0) и тако се пласирала у осмину финала Лиге шампиона, а јунак вечери био је Пољски голман Војчех Шченсни.

Рома је последњи пут победила осмог новембра, када је славила у градском дербију против Лациа (2:0), а од тада је уписала два пораза и три ремија.

"Волео бих да прође барем један дан да оставите ове момке на миру. Они су група сјајних момака. Међу њима има доста добрих играча, одличних младих људи, а озбиљно ми постаје мука од ваших свакодневних критика. То штети њима, као и целом тиму. Звижде им када додају лопту голману или због сличних ствари, али ту највише има заслуге у важем начину извештавања. У новинама, на радију, на телевизији...", био је бесан Палота.

Играчи Роме имали су среће да прођу групу у елитном такмичењу, али зато у Калчу, после 15 одиграних кола, заостају пет бодова за водећим Интером.

"У неком тренутку, ови момци морају да одрасту, али и ви тада морате да се односите према њима с поштовањем које заслужују. Прошли су међу 16 најбољих, раде веома вредно, како можете да кажете да их за**ле? И те како им је стало, као и свима нама. За све постоји граница", закључио је први човек 'Вучице'.

Римљане за викенд очекује нови тежак меч, пошто у недељу гостију трећепласираном Наполију.

Коментари / 0

Оставите коментар