Predsjednik Rome bijesan: Nije tačno da ih za**le!

Predsednik Rome Džejms Palota napao je medije zbog konstantnih kritika na račun prvotimaca 'Vučice', iako su one i te kako opravdane.

Fudbal 12.12.2015 | 15:20
Predsjednik Rome bijesan: Nije tačno da ih za**le!

Ekipa Rudija Garsije uspela je nekako da ostane neporažena od BATE Borisova na Olimpiku (0:0) i tako se plasirala u osminu finala Lige šampiona, a junak večeri bio je Poljski golman Vojčeh Ščensni.

Roma je poslednji put pobedila osmog novembra, kada je slavila u gradskom derbiju protiv Lacia (2:0), a od tada je upisala dva poraza i tri remija.

"Voleo bih da prođe barem jedan dan da ostavite ove momke na miru. Oni su grupa sjajnih momaka. Među njima ima dosta dobrih igrača, odličnih mladih ljudi, a ozbiljno mi postaje muka od vaših svakodnevnih kritika. To šteti njima, kao i celom timu. Zvižde im kada dodaju loptu golmanu ili zbog sličnih stvari, ali tu najviše ima zasluge u važem načinu izveštavanja. U novinama, na radiju, na televiziji...", bio je besan Palota.

Igrači Rome imali su sreće da prođu grupu u elitnom takmičenju, ali zato u Kalču, posle 15 odigranih kola, zaostaju pet bodova za vodećim Interom.

"U nekom trenutku, ovi momci moraju da odrastu, ali i vi tada morate da se odnosite prema njima s poštovanjem koje zaslužuju. Prošli su među 16 najboljih, rade veoma vredno, kako možete da kažete da ih za**le? I te kako im je stalo, kao i svima nama. Za sve postoji granica", zaključio je prvi čovek 'Vučice'.

Rimljane za vikend očekuje novi težak meč, pošto u nedelju gostiju trećeplasiranom Napoliju.

Komentari / 0

Ostavite komentar