СП: Караоке припрема за Тунис!

Српске рукометашице уочи дуела са Тунисом којим ће и дефинитивно обезбедити пласман у наредну фазу СП, слободан дан су искористиле за максималну релаксацију и дружење.

Остали спортови 11.12.2015 | 14:20
СП: Караоке припрема за Тунис!

Рукометашице Србије у петак од 18.30 часова састају се у последњем мечу групе А са селекцијом Туниса на Светском шампионату у Данској.

Пре последњег кола прелиминарне фазе такмичења, јасно је да ће Србији бити довољан и бод из дуела са Тунисом да обезбеди пласман у осмину финала. Наравно, под условом да Јапан направи прворазредно изненађење и савлада Мађарску. У сваком случају, Српкиње ће резултат тог дуела знати и пре меча са афричким вицешампионом.

"Доста смо се истрошили, па ћемо искористити слободан дан да се девојке освеже, јер нас чека поново тешка утакмица са Тунисом. Они су већ обезбедили одлазак на Олимпијске игре. Оно што ме интересује је припрема на тренингу за утакмицу са њима. Без обзира што смо практично обезбедили пролаз даље, морамо да пружимо максимум. Тешко је причати о следећем противнику у наредном кругу, морамо да сачекамо да видимо ко ће бити", рекао је селектор Србије Саша Бошковић.

Оно што је сигурно јесте да ће Србија као четвртопласирана у осмини финала играти са најбољом селекцијом из групе Б. То ће бити Холандија или Шведска. У игри је и гол разлика, па ако Холанђанке савладају Пољску у последњем колу, она ће бити пресудна.

Ако Србија буде играла против Шведске, меч је заказан у фиксном термину у недељу од 20.45 часова у Нестведу. У случају другог ривала (теоретски могућ је дуел и са Пољакињама), меч осмине финала је на програму у понедељак.

Кристина Лишчевић открила је да ће девојке организовати караоке како би се опустиле пред наредне важне дуеле.

"Слободан дан после две јаке екипе и два напорна меча искористићемо на најбољи начин. Осим терапија за опоравак тела организоваћемо и лепо дружење, како бисмо биле спремне за утакмицу са Тунисом. Желимо да атмосфера у тиму буде на још бољем нивоу, па ћемо улепшати дан шетњом, караокама или интересантним игрицама", напоменула је Лишчевић.

На табели групе А води селекција Црне Горе са седам бодова, а следе је Мађарска и Данска са по шест, Србија са три, Јапан са два бода и Тунис који још није освојио ниједан бод на Светском шампионату.

Коментари / 0

Оставите коментар